Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól fog "rendesen" sétálni?

Mikortól fog "rendesen" sétálni?

Figyelt kérdés
21 hónapos lesz a lányom, de a közeli kis parkba nem lehet vele rendesen sétálni. Visszafordul, másfelé megy, megáll mindenhol. De a legrosszabb, hogy hamar megunja sokszor és azt akarja, hogy vegyem fel és vigyem. 29 hetes terhesen ezt nem díjazom, nem is igazán tudom vinni már. Ha nem veszem fel, elfekszik vagy leül a földre és hisztizik. Ezért babakocsival megyünk inkább, de ha meg kedve van sétálni, szaladgálni, nem tudok utána rohanni a kocsival. Szóval elég nehéz helyzetben vagyok, nem tudom, mi lenne a megoldás és hogy ez mikor fog némileg javulni.

2020. nov. 1. 12:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem tudsz utána rohanni a babakocsival? Vegyél egy kicsi spotbabakocsit. Felvenni, én nem vettem fel soha, mert nem tudom, megszokta.
2020. nov. 1. 12:25
 2/19 A kérdező kommentje:
Egy 3 in 1 babakocsi sport részét használjuk. Kicsi a lakás, még egy babakocsit nem tudnánk eltárolni, jó, ha ennek van hely (amit megörököl majd a kistesó). Nem is a babakocsi nehézségével van baj, mert elég könnyű ahhoz képest, inkább az a baj, hogy ha elindul a lányom, szó szerint árkon-bokron keresztül megy, ahová nem lehet babakocsival bemenni. Volt már olyan, hogy majdnem a park másik feléből kellett vissza menni a babakocsihoz.
2020. nov. 1. 12:29
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az offért de most totál lelomboztál. 13 hóssal vagyok így és reméltem nyáron jobb lesz 😂😂😂😂
2020. nov. 1. 12:35
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
Nekem még a 7 évessel sem sikerül
2020. nov. 1. 12:59
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Meg kell fogni a kezét és menni, ha nem jön rászólni.
2020. nov. 1. 13:14
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szulokaros tricikli? Amugy en nem engedtem ki a babakocsibol, csak mikor megerkeztunk a jatszoterre, vagy olyan helyen mehetett, ahol nyugodtan elengedhettem.
2020. nov. 1. 13:20
 7/19 A kérdező kommentje:
A kezét nem engedi fogni, a babakocsiban egyre kevésbé marad meg. :(
2020. nov. 1. 13:35
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Gyerektől függ. Van, amelyik szeret sétálni, sőt elfutkos tele energiával, van, amelyik lusta és unja és azért hisztizik, hogy vidd. A szemetet meg mind fel akarja szedni :) Nálunk két gyereknél totál másképp alakult ez is. Esetleg kismotor, pár hónap múlva meg futóbicikli bevethető. Vagy ha rollert visztek majd, amire ő is feláll... Ezekkeleget trükközni. (Kistesóknál hányszor látom, hogy nagy beül már ovisan a babakocsiba, pedig alig fér, mert féltékeny, a totyi meg tolja, mert neki még az érdekes :))
2020. nov. 1. 13:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

A fiammal kb. 23 hónapos korától lehet rendesen sétálni. Vagyis engedi fogni a kezét és arra megyünk amerre én akarom.

Egyik napról a másikra lett jobb, mondjuk én mindig visszatettem a kocsiba, amikor nem akart jönni, leguggolt, hisztizett stb. Lehet, hogy ez is segített.

De szerintem ekkor érett meg rá.

2020. nov. 1. 13:49
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

Valamit ki kell találnod, mert csecsemővel még kevésbé fogsz tudni utána szaladni, és ez nem olyan dolog, ami magától megoldódik.

Már csak azért sem, mert most megy bele a dackorszakba, de úgy rendesen (ez csak a beetetés).

Szabályok szabályok, következetesen.

Nálunk ha nem tud sétálni, mehet a babakocsiba. Akkor is, ha bekötve előadja az ördögűző egyik jelenetét. Könnyebb tolni, mint cipelni. A sétát pedig lehet gyakorolni elkerített játszótéren.

Nekünk most a kicsi van ebben a korszakban, 19 hónapos. Mivel a nagyobbra is kell még jócskán figyelni (nehogy kirántsa a kezét vagy elbambuljon a zebrán és bekerüljünk a hírekbe), így most még csak rövid távon megyünk a kicsivel babakocsi nélkül.

2020. nov. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!