Mikortól fog "rendesen" sétálni?
A fiammal kb. 23 hónapos korától lehet rendesen sétálni. Vagyis engedi fogni a kezét és arra megyünk amerre én akarom.
Egyik napról a másikra lett jobb, mondjuk én mindig visszatettem a kocsiba, amikor nem akart jönni, leguggolt, hisztizett stb. Lehet, hogy ez is segített.
De szerintem ekkor érett meg rá.
Valamit ki kell találnod, mert csecsemővel még kevésbé fogsz tudni utána szaladni, és ez nem olyan dolog, ami magától megoldódik.
Már csak azért sem, mert most megy bele a dackorszakba, de úgy rendesen (ez csak a beetetés).
Szabályok szabályok, következetesen.
Nálunk ha nem tud sétálni, mehet a babakocsiba. Akkor is, ha bekötve előadja az ördögűző egyik jelenetét. Könnyebb tolni, mint cipelni. A sétát pedig lehet gyakorolni elkerített játszótéren.
Nekünk most a kicsi van ebben a korszakban, 19 hónapos. Mivel a nagyobbra is kell még jócskán figyelni (nehogy kirántsa a kezét vagy elbambuljon a zebrán és bekerüljünk a hírekbe), így most még csak rövid távon megyünk a kicsivel babakocsi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!