Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil be napközben 4...

Miért pisil be napközben 4 éves kisfiam?

Figyelt kérdés
2 éve szobatiszta,de amióta oviba jár bepisil napközben.Már próbáltam kideríteni mi lehet az oka,de csak rosszab lett.
2008. dec. 14. 16:23
 1/3 anonim válasza:

húha sztem ezt az orvos tudja megmondani

vidd is el holnap az orvoshoz mert lehet hogy baj van de lehet hogy semmiség az egész de jobb félni mint megijedni

2008. dec. 14. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Gondolom, hogy mióta a kérdést feltetted biztosan voltatok már orvosnál. De azért én is leírnék pár gondolatot. Az én kisfiam 2,5 éves kora óta szobatiszta, bár még éjszakára pelust adunk, de ez is sokszor száraz. Sajnos visszaesések (ahogy más anyukáktól is hallom) elöfordulnak. Pl. sok gyermek annyira belemerül a játékba, hogy elfelejt szólni. Vagy van akit állandóan kérdezgetni kell. Az én kisfiamnál is volt visszaesés, bár ö szólt, csak késön,s így az udvarról a WC-ig nem birta tartani.

Most egy hónapja is tapasztaltam ( a déli alvásnál bepisilt, pedig ez se fordult elö már régen). Én megfázásra gyanakodtam, próbáltam melegen tartani. De jobbulást csak 2 hét után tapasztaltam.

Sajnos te nem írtad, hogy milyen körülmények között történik, otthon elöfordul-e és hogy mióta van ez a probléma. Így csak a saját tapasztalataimat tudtam veled megosztani.

2008. dec. 19. 14:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Már csak jövőre kaptunk időpontot a gyermekorvoshoz,de a házi orvos szerint lelki oka is lehet,főleg ,hogy akkor kezdődött amikor oviba került.Abból sajnos nehezebb lesz kigyógyítani.

2008. dec. 22. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!