Miért nem akar aludni a kisfiam napközben?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves múlt februárban. Az utóbbi 2 hétben nem akar délután aludni. Gondolom az idő is befolyásolhatja ezt,vagy már "kinötte" az alvást,pedig fáradt. Állitólag én sem aludtam már délutén 4 éves koromban az oviban. Az estével nincs gond,fél9-től reggel 8ig alszik:)És ez már megszokott.2010. jún. 4. 16:40
1/3 anonim válasza:
Ha éjjel alszik,akkor ez nem gond. Van olyan kicsi,akinek kevesebb nappali alvás is elég.
2/3 anonim válasza:
Ha álmos lesz, majd alszik. A három gyerekem közül az ikrek 3,5 éves koruk óta nem alszanak délután, a kislányom meg 2 éves kora óta.
Nem lesz semmi bajuk, ha nem akar szerintem ne erőltesd az alvást.
3/3 anonim válasza:
Az én fiam sem alszik mostanában, pár hete. Ő is most volt 2 éves áprilisban.
Csak akkor hajlandó - néha, nagyritkán - elaludni napközben, ha a végsőkig kifárad reggeltől kora délutánig. Pl. múlt hétvégén: reggeltől du. 3 körülig vidámparkoztunk (kisvonat, forgó, stb., utána a kismotorral kiszáguldozta magát az erdőn, így végül kidőlt olyan 1/2 4 felé. De ezt nem csinálhatom vele minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!