2,5 éves kislányom egyáltalán nem hajlandó már napközben aludni. Nem korai ez még?
Figyelt kérdés
Hetek óta egy küzdelem a déli alvás... Lefektetem,azzal nincsen gond fekszik akár 1-2 órát is,énekelget magának stb,de nem alszik el.Utána ha megyünk valahova autóval egy 10 perces autóúton rögtön elalszik,tehát gondolom azért,mert fáradt lehet.Ezért úgy gondoltam,hogy nem hagyom rá ezt a nem alvós dolgot,és 3 napja kicsit jobban erőltettem a déli alvás.Ennek meg az lett a következménye,hogy mind a 3 nap sírva és nyűgösen kelt,valamint most még mindig nem alszik,hanem énekelget az ágyában...
Tanácstalan vagyok,hogy mit csináljak.Mert úgy érzem ennek az alvás erőltetésnek nincs értelme,de kicsinek találom még hogy ne aludjon napközben.
2010. aug. 17. 22:30
1/3 anonim válasza:
Ne e rőltesd. Ha éjjel rendesen alszik,akkor elég neki ennyi alvas. Vannak gyerekek,akik már nem alszanak napközben.
2/3 anonim válasza:
Teszem hozzá az lenne egészséges ha 4 éves koráig aludna délután. de semmiképp ne erőltesd.. néha előfordul aztán majd később alszik, mert nem bírja.
3/3 anonim válasza:
szia az én fiam 28hós és már egy joideje nem alszik nappal, nem erőltetem, teljesen jol birja. eleite még probálkoztunk a déli alvással ennek az volt az eredménye h ő is és én is teljesen kikészültünk és egész délután csak a nyüglödés volt - persze nem aludt, csak balhé volt. nem alszik nappal, de este 9től regel 9-fél10ig alszik rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!