Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért, mitől van ez? Kisfiam...

Miért, mitől van ez? Kisfiam már 3. napja úgy ébred, hogy köhög. Napközben nem, csak ébredés után, és semmi más gondja nincs.

Figyelt kérdés

Adjak neki vitamint? Vagy valami mást? Félek nagyon, mert kruppos, és az előző rohama csúnya volt, 1 hétig kórházban voltunk.

23 hónapos

2010. aug. 20. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy marhaságot írok,de nem lehet,hogy csak kiszáradt a szája?Én elég sokszor félig nyitott szájjal alszom és reggel szinte fuldokolva ébredek úgy kiszárad a szám.Nem lehet nála is csak ez? Persze,ha megnyugtat vidd el orvoshoz,de ha más "baja" nincssen akkor szerintem felesleges.
2010. aug. 20. 22:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Ilyesmire gondoltam én is, ezért nem vittem el tegnap dokihoz. De mivel most hosszú hétvége van, ügyelet van csak, ezért paráztam be. Remélem nincs semmi gond, csak valami olyasmi amit írtál.

Azért holnaptól adok neki pár napi cebiont.

2010. aug. 20. 22:30
 3/6 A kérdező kommentje:
És a lényeg lemaradt: Köszönöm választ!
2010. aug. 20. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Most indult be erősen a parlagfű, én is allergiás vagyok, és 2 napja ég a torkom és a szemem. Talán ez zavarja őt is. Próbálj kevesebbet szellőztetni lefekvés előtt... ne legyen annyira tele vele a szoba. Csak egy ötlet, nálam ez szokott lenni.
2010. aug. 20. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
A napszakhoz kötődő köhögés, tüsszögés tipikus allergiás panasz, de az is lehet, hogy tényleg csak a szája száraz. De ha komoly kórelőzmény van, keresd meg a gyermekgyógyászt.
2010. aug. 20. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia Nem lehet,hogy száraz a levegő a szobájában?Lehet,hogy a hideg párásító segítene!Üdv
2010. aug. 23. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!