2 év körüli, még szopizó, bölcsibe kerülő kisgyermekek hogyan?
Figyelt kérdés
Akiknek van ebben tapasztalatuk. A még délben is szopizó gyermek hogyan viselte a bölcsis alvást? Vagy előbb leszoktattad? És hogyan, ha nagyon szereti? A kritikákat kérem mellőzétek:)2010. szept. 7. 14:56
1/4 anonim válasza:
Nézd, döntened kell. Vagy délben is szoptatsz továbbra is és nem adod bölcsibe a picit vagy leszoktatod a déli szopiról, mert ott senki nem fogja szoptatni. Még a beszoktatás előtt le kéne szokjon a ciciről. Hidd el, hogy a gyermekednek éppen elég lesz megszokni azt a sok gyereket meg a gondozónőket, ha még a szopizásról is akkor akarod leállítani, az súlyos lesz.
2/4 anonim válasza:
Semmi gond nem volt.Tudta,h a bölcsiben nem vagyok ott,nem is kereste a "cicit"-azzal aludt el-,simán elaludt anélkül,otthon,ahol tudta,h vagyok,pedig ment tovább a szopi.
3/4 anonim válasza:
Nálunk detto az a helyzet, mint az előttem irónál. A gondozónőnek el sem árultam, hogy a 30 hónapos lánykám este még cicin lóg. Nekem is és Neki is nagyon jó!
A bölcsiben pedig megebédelnek és máris megy az ágyába, takarózik és már alszik i. Alig lehet du 3 körül felébreszteni.
A hétvégén kicsit rázós a déli alvás, de azt is mindig megoldjuk.
Majd csak leszkoki rólam, mire egyetemre megy:))))
4/4 anonim válasza:
A kisfiam 27 honapos, 7 hos kora ota bolcsis (kulfoldon elunk, vissza kellett mennem dolgozni), meg mindig szopizik este es ejszaka, es a bolcsiben soha egy percig sem volt vele gond emiatt. Tudja, hogy a bolcsiben nincs ott anya, nincs cici, csak este, amikor hazaerunk. Nem is kerte a bolcsiben soha, nem lesz neked sem ezzel gond, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!