Milyen munkát lehet találni kisgyermekek mellett segítség nélkül?
Figyelt kérdés
Sajnos semmilyen segítségünk (testvér, nagyszülő) nincsen és így nagyon nehéz elhelyezkedni. Csak én tudom az oviba vinni őket reggelente és haza is én hozom őket.2010. ápr. 9. 19:47
2/3 anonim válasza:
Bármilyet... igaz szerencse és jó főnök, jó kollektíva kérdése..
3/3 A kérdező kommentje:
Bármilyet sajnos nem, mert kevés az olyan munkahely ahonnan legkésőbb 4-kor el tudnék jönni. Fél 5-ig van csak óvoda és mivel a fiam lassan elsős, suliba már csak 4-ig lesz napközi. Szünetekben pedig végképp nem tudnám hova tenni őket, csak én tudok velük itthon maradni. Férjem reggel 6-tól este 6-ig dolgozik.
Részmunkaidőben gondolkozom én is, de sajnos egy kisvárosban lakunk, nem sok lehetőség van. Távmunkát hol lehetne találni? Sajnos elég sok kamu van köztük.
2010. ápr. 10. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!