Ha náthás a gyereked kiviszed a levegőre? Vagy még meg gyógyul nem megy ki?
Figyelt kérdés
Én dolgozom de anyu tudna rá vigyázni, kb 10-15 perc sétára lakunk. Ez betegen sok lenne neki? 3 éves. Nem lázas köhög egy kicsit meg folyik az orra.2021. dec. 13. 18:43
1/17 anonim válasza:
Persze, hogy kiviszem. Nem futkározhat ilyenkor, de simán kimegyünk. Jót tesz a friss levegő
3/17 anonim válasza:
Tavasszal amikor beteg voltam anyukám mindig “megágyazott” a teraszon nekem, és ott feküdtem gyerekként.
4/17 anonim válasza:
Persze, ha nem lázasak, ugyanúgy kint vagyunk 2-3 órát. 😊
5/17 anonim válasza:
Amíg nem lázas addig megyünk ki minden nap.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi akkor szerintem így lesz, csak párom azon az elven van ha beteg ne menjen sehova.
2021. dec. 13. 19:17
8/17 anonim válasza:
Nyugodtan kimehet. En mondjuk nem viszem ki, mert en utalok kimenni amikor beteg vagyok és gyerekként is utaltam. De rosszat semmikepp nem tesz.
9/17 Derjaderja válasza:
Persze, én mindig kiviszem. Ha lázas, meg akkor se biztos, hogy nem (de akkor azért időjárás meg közerzet függő, most szombaton lázas volt amikor vittük egy órára szánkózni, annyi, hogy nem erőltettem, hogy sétáljon, húztuk a szánkóval meg vittük nyakban, ha nem volt kedve menni). Szerintem amikor rosszul van, nem futkározik, én sose mondok neki ilyet, addig jó amíg fut. Igaz, nagyon betegek még sose voltak, magas láza is csak egyszer volt a lányomnak.
10/17 anonim válasza:
Igen de nem a játszótérre, hogy a környék összes gyereke is taknyos legyen tőle. De másnak ez sem akadály.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!