Szerintetek is nem normális bátyám hogy a 6 éves kisfiának bort ad?
Figyelt kérdés
Persze nem sokat, de azért 3 - 4 kortyot ihat borból, bátyám szerint a bor egészséges és ennyit ihat..2021. nov. 24. 17:51
1/17 anonim válasza:
3-4 gyerekkorty tényleg semmi. Ilyen alapon kenyeret se egyen, mert pár karéjnak is annyi kb. az alkoholtartalma.
2/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem normális gyereket alkoholra szoktatni.Az én nagyanyám a bácsikámat,vagyis a saját fiát szoktatta rá a dohányzásra,és ő is 6 éves volt.
3/17 anonim válasza:
A napi tábla csoki károsabb, az mégis elfogadottabb...
4/17 anonim válasza:
Kb. annyi idősen orvosi javallatra minden ebédhez meg kellett innom egy kis vörösbort, nert vérszegény voltam vagy mi.
5/17 anonim válasza:
Gyerekként mi is kaptunk. Nem minden nap nyilván. Karácsonykor, szilveszterkor, szülinapkor...
Mégsem lettünk alkoholisták, vagy károsodottak vagy ilyesmi
6/17 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem normális gyereknek alkoholt adni.
7/17 anonim válasza:
Állítólag Dél-Franciaország szőlővidékein megszokott az ebédhez a bor, gyerekeknél is.
8/17 anonim válasza:
Egyik ismerősöm sört ad a 2 éves gyerekének, aztán nevet rajta, hogy hogy kóvályog. A másik két gyereke is kapott ennyit 2 évesen, aztán egyszer csak nem voltak többet hajlandóak inni. El nem tudom képzelni, hogy hogy szeretheti ezt egy gyerek. Mindenesetre nem tartom normálisnak, én sosem csinálnék ilyet, de valószínűleg nagy kárt nem fog vele okozni.
9/17 anonim válasza:
Az alkohol bomlástermékei a szervezetben kis mennyiségben és alkalmanként is károsak. Nincs előnye egészségileg. Eszembe nem jutna gyereknek adni, de magamnak sem. A másik, hogy maga a viselkedés forma is elfogadhatatlan számunkra, férjem és én családom is messze érintett az alkoholizmusban, így semmilyen formáját nem tűrjük.
Bár nem meglepő, ebben az országban a piálásnak nagy hagyománya van, és pont hogy nagyon elfogadott a sörike meg borocska...
10/17 anonim válasza:
Az, hogy kíváncsiságból egyszer megkóstolhatja, az rendben van.
Minden más nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!