Nem normális, hogy ekkor fektetem le este a 2 éves gyerekemet?
7kor már megy ágyba és gyorsan el is alszik általában max 15 perc. Reggel 5ig mindig alszik, de van hogy tovább. Ha 5kor kel sem baj, mert én még az előtt.
Az egyik ismerős ezen kiakadt, meg azt mondta h ez önzőség (mármint hogy így 10-11ig mi fent vagyunk nélküle). Reggel az apja 9re megy dolgozni, addig egyutt vannak, szóval én nem így gondolom.
Másnál ez hogy van?
Este 10 fele megy aludni, reggel 9-kor kel fel, az ő igényei szerint alakult így, majd ha ovis lesz akkor kicsit meg kell majd variálni.
Szerintem szard le ki mit gondol, ha nektek és a gyereknek ez így megfelel akkor teljesen jó ez az alvásrend. Nehogymár egy olyan ember mondja meg mi jó és mi nem aki nem is él veletek.
Dehogy önzőség.
Én amúgy ellenkező véglet vagyok és 10 körül fektetem így nyáron.
Én 1 körül szoktam aludni, addig takarítok vagy dolgozom a számítógéppel.
8 körül együtt kelünk és 2-4 között van du alvás.
Nekünk így illik az életünkbe. A párom 24 órázik, 6ra megy, ha dolgozik. Nem bölcsis, novemberben szülök.
Ebben a melegben mindannyiunknak öröm egy esti program (játszótér, dunapart, parkerdő), a kutyát sem lehet 50 fokban lemozgatni.
Én amúgy is bagoly típus vagyok, a gyerek meg csupa energia.
Dehogy önzőség.
Egy kisgyereket így kell lefektetni.
Inkább az lenne önzőség, ha fent vagytok 10-11-ig a gyereket meg nem engednétek aludni, azért, hogy veletek legyen. :)
Jó így, van egy napirend ami bevált nektek, megszoktátok, ezen nem kell változtatni.
Mi is mindig 7-8 között fektetjük le a gyerekeket, és reggel 6 és fél 7 körül ébrednek. Ők most 3 és 4.5 évesek. Így este van a férjemmel egy kis időnk egymásra és reggel nem kell a gyerekeket ébresztgetni mikor óvodába vagy épp 8-ra dokihoz kell menni.
Szóval szerintem az ismerősödnek nincs igaza.
Tök jó, hogy így meg tudjátok oldani.
Nekem a férjem 6 körül jön haza a munkából, utána játszik a gyerekekkel, addig én vacsit készítek, együtt vacsizunk, fürcsiznek és hopp este 8 óra.
Neked a férjed így mikor van együtt a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!