Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak szerintem nem normális?

Csak szerintem nem normális?

Figyelt kérdés

A minap a buszon felszállt egy család,anya,apa 3 gyerek.

A legkisebb még picike volt a nagy ovis a középső bölcsis.

Nem voltak kifejezetten rosszak,inkább csak virgoncok,de az apa oda szólt a középső kislánynak,hogy hájaska oda takarodjál...

Számomra ez brutál kategória. Vagy csak én vagyok ilyen gyenge lelkületű?

2019. nov. 8. 05:28
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Egyetértek, szebben is beszélhetne a gyerekével!
2019. nov. 8. 05:46
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Na ne már :D
2019. nov. 8. 06:01
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos rengeteg olyan ember szaporodik, aki jobban tenné inkább kisszéket faragna helyette.

A gyerek vállalás nem itt kezdődik. Az ilyen minősítés, az ilyen szavak egy életre megnyomorítják az embert. És képzeld el, ha nyilvános helyen ilyet mond, akkor otthon mi megy. Az emberek mindig visszafogjàk magukat, ha idegenek is jelen vannak.

Sajnálom a gyerekeket.

2019. nov. 8. 06:27
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Sejtem, hogy milyen etnikum volt😆😆
2019. nov. 8. 07:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hangzik jól, de sok múlik a hangsúlyon is, és a gesztusokon. Nem voltam ott, nem hallottam, én ennyiből nem ítélkeznék.
2019. nov. 8. 11:27
 6/7 A kérdező kommentje:
4 ,,c,, kategóriás apuka fehér anyuka
2019. nov. 8. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Parasztok! Hájaskaaaaaaa???????? Mivaaaaaaannn???? Ha meg sovány lenne akkor meg azzal szekálná. Van, akinek kvázi a sza..... is ízetlen, semmi se jó neki sehogy.
2019. nov. 9. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!