Mennyi idősen cseréltétek le a hálózsákot takaróra? Szerintetek nálunk korai vagy sem?
Figyelt kérdés
2.5 éves. Hálózsákban alszik pici kora óta. Szereti, azzal sincs gondja, hogy ébred, átjöjjön a másik szobába, ügyesen sétál benne.
A férjem mondogatja, hogy kapjon helyette takarót. De egész éjjel alszik, nem ébred, viszont sokat forgolódik, mocorog. Szerintem kb fél óra alatt lerúgná és nem húzná vissza magára. Inkább talán felébredne, hogy fázik, ezt nem tudom. Mindenesetre én nem szeretnék éjjel alvás helyett átrohangálni, hogy betakargassam...
Nálatok mikor és hogy volt ez a váltás?
2021. nov. 15. 20:32
11/16 anonim válasza:
Mi tipegő hálózsákra váltottunk viszonylag korán. És most még 3,5 évesen is abban alszik.
12/16 anonim válasza:
Születés napjátóé takarója van , a hálózsákot 1 percig se bírta elviselni, nem csodálom..Betakarozik maga is. 2.5 éves
13/16 anonim válasza:
Sosem használtam hálózsákot. Nem tartom normálisnak, hogy a gyereknek melege van, sem tud lehűlni. A hőháztartásnak sem tesz jót.
14/16 anonim válasza:
ne a férjed kedvéért váltsatok hálózsákról takaróra - neki miért nem mindegy? ha a gyereketeket zavarja, észre fogjátok venni. a férjed mit problémázik ezen? :D
15/16 anonim válasza:
pici baba korában volt csak hålozsákja utána takaroja ,most is takaroval alszik.
16/16 anonim válasza:
Nekünk sem volt soha hálózsák, viszont 2,5 évesen kapott egy igazi felnőtt palant. 200x140 cm. Innentől egyedül be tudott takarözni ha fázott, meg lerúgni ha melege volt, és éjjel nem kellett 444x kelnem miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!