Korai bölcsikezdés ?Ki hogy viselte ?
Bölcsiben dolgoztam, kislányom is 16 hónaposan kezdte.
Lányom oldaláról: egy sírás nélkül beszokott
Részemről, mint anya: Nem szokott be sírás nélkül, de csak akkor bőgtem mikor senki nem látta
Részemről, mint gondozónő: sokkal könnyebb beszoktatni egy 15-16 hónapos "babát", mint egy 2 éves dackorszakos gyereket. A picik még jobban rácsodálkoznak minden újra, könnyebb őket elterelni, és szorosabb kötődés alakul ki a "baba" és a gondozónő között
Anyának általában lelkileg nehezebb, de ha ez a döntés akkor a gyerek ezt ne lássa.
Nekem a nagy 22 hónapos volt. Sírdogált de érdekes is volt neki, viszont tényleg egy hét ott, két hét beteg. Első munkahelyi hónapban egy hetet sikerült menni.
Hamarosan megy a második is, 21 hónapos. Ő viszont irtó anyás, nem tudom, hogy fogja bírni.. a bölcsi októbertől mondta a helyet de lehet előbb vissza kell mennem dolgozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!