Az ovi- és a bölcsikezdés hogyan fog hatni a kapcsolatukra? /olyanok, mint az ikrek/
Nincs két év a gyermekeim között. Ősszel kezdik az ovit /a fiam 3,5 évesen/ és a bölcsit /a kislànyom közel 2 évesen/.
Fantasztikus közöttük a kapcsolat. Mostanra annyira összenőttek, mintha ikrek lennének. Jókat játszanak együtt, nagyon érzékenyek egymàsra, nagyon ragaszkodnak egymàshoz. Azt hiszem, szerencsések vagyunk /bár rengeteg energiàt fordítottunk erre a kezdetektől/, hogy a kisebb súrlódàsoktól eltekintve álomtestvérei egymásnak.
Vajon lazulni vagy esetleg még erősödni fog ez a kapocs közöttük, ha ősszel elkezdik az ovit, bölcsit? A bölcsi és az ovi épületszomszédok, reggel én fogom vinni Őket, az utolsó pillanatig együtt lehetnek, délutàn pedig 4 óra után pàr perccel újra együtt leszünk /a munkahelyem szintén nagyon közel van./ Szval reggel 8-tól délután 4-ig lesznek külön.
Tudom, hogy mindkettőnek alakulnak majd saját barátságai, de ez a testvéri ragaszkodás vajon hogyan fog változni?
Köszönöm.
Bocsi kicsit összevissza lett,es sok lett a "kicsi" "nagy" "kisebb" "nagyobb"
Elso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!