Egyensúly, nyugalom, türelem, hogyan? Többi a leírásban.
Sziasztok!
3 gyerekem van: 6 éves, 3 éves és egy 6 hónapos baba. A 3.baba után pesszáruimot keztünk használni, valamit elcsesztem (lehet kevés zselét használtam hozzá) mert újra babát várok. 13 hónap lesz a kicsik között. Bitang nehéz lesz tudom!
Tippeket és tanácsokat szeretnék kérni, hogy a szülés utáni időkre hogyan maradjak nyugodt és türelmes?
Könyv ajánlat, bármi jöhet.
A férjem a kezdeti időszakban kb 2 hétig itthon lesz. Rengeteget dolgozik.
Mire a pici születik, pár nap és nyári szünet. Hogyan lehet boldogulni ekkora gyerekkel a nap nagy részében egyedül? A 2 nagyobb szépen össze dolgozik, ügyesek. De azért csak 4 gyerekről van szó. Mindegyik igényli anyát.
Kérem mindenki olyan választ adjon, amit Ő is szeretne kapni!
Köszönöm!
Én nézek egy youtubert, akinek 4 gyereke van, sok mindenről vlogol, de főleg a család a téma, az otthon. Nagyon szimpatikus a hozzáállása, el tudom képzelni, hogy valakit idegesít, hogy nagyon pozitív és sokszor tökéletesnek tűnik minden (mondjuk ő is elmondja, hogy nem az), de engem inspirál. Ha tudsz angolul, akkor ajánlom, nyáron született a 4. gyereke, pl. mesél arról, hogy telik egy napjuk, hogy szoptat menet közben, ilyenek. Ez pedig egy time management videója:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!