GYED-ről visszatérve másnál is ennyit problémázik a munkaügy?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam sima ügy, lemondom a gyedet, bemegyek csinálnak nekem papírokat, elmondják, h mit hogyan kéne, h mindenkinek jó legyen és ok. Erre nagy nehezen elértem őket és kinyögték h gyorsan küldjek egy lemondó nyilatkozatot, most ők nem tudnak velem foglalkozni. Ok, aztán meg ma hívnak, h nem írtam bele a lemondó nyilatkozatba, h szeretnék egy igazolást a bölcsibe h dolgozok. Úgy beszéltük, h majd bemegyek aztán még adnak ilyet, mert ugye ez nem egy akkora dolog, h igazolják, h ott dolgozom, mert ugye tényleg. Megőrít ez a bürokrácia....kiváncsi vagyok h legközelebb mi lesz a kérés.... ráadásul egy 500 fős végről beszélünk, nem is valami garázsvállalkozás! Másnál is így viselkednek?2010. aug. 30. 10:56
1/4 anonim válasza:
Igen, nálunk is ilyen macerás a dolog. :-( Sőt még macerásabb a fizetés nélküli szabi meg a rendes szabadság intézése. Mondjuk én közalkalmazott vagyok, azok meg amúgy is problémásak. :P
2/4 A kérdező kommentje:
megnyugtattál.....:)
én meg még azt hittem, h kicsit hagyatkozhatok rájuk, mert hát azért van a munkaügy, de egy nagy fenét, még nekem kell interneten vadásznom a dolgokat, h ne kerüljek kellemetlen helyzetbe
2010. aug. 30. 11:11
3/4 anonim válasza:
Szia! Én is közalkalmazott vagyok, mint az előző válaszoló, ezer feletti alkalmazott van. Ahhoz képest 3 munkaügyes 4 félét mondott, egymással sem értettek egyet, pedig nekem lemondanom sem kellett a gyed-et, mert a lejárta után megyek vissza gyes mellett (ekkora cégnél szerintem szinte hetente van ilyen), mégis...
4/4 A kérdező kommentje:
akkor tényleg nem panaszkodom.....:)
nálunk két munkaügyes van, de ők is csak egymásra mutogatnak, telefonon ez így elég körülményes....
A cégnél egyébként sok a pasi, viszonylag ritka a babázó, de azért nem mint a fehér holló, kicsit úgy kezelnek!
Sok sikert a munkába állásotokhoz!
2010. aug. 31. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!