Szerintetek elfogadott, ha a kisgyereket apa viszi orvoshoz, vizsgálatra?
Egy ismerősöm járt úgy nem túl rég, hogy a nagyobb gyereknek két napos vizsgálatra kellett mennie a gyerekklinikára, és nem engedték, hogy az apa maradjon bent vele, hiába mondták, hogy az anya otthon van az újszülött tesóval. Így végül az egyik nagymama feküdt be a nagyobb lánnyal, mert "egy férfi jelenléte zavarná a nővéreket".
Nem is értem ezt... Az apa nem teljesértékű szülő?
Kedves utolsó, először is ez borzasztó és diszkrimináció.
Érdekelne melyik kórházról van szó, mi is műtétre készülünk az egyik gyerek kórházban, és az a terv apa megy.
Sajnos én is voltam tanúja annak, amikor a kislányommal feküdtünk kórházban, hogy egy apukának nem engedték, hogy bent maradjon. Indokok:
- Ez egy lány kórterem. Nem volt igaz, a tervezett műtéteknél valóban csak lányokat fektettek be, de aznap ügyelet volt, balesetezett gyerekeket hoztak be, és fiúkat is befektettek.
- Szoptatós anya van a kórteremben, és zavarná egy férfi. Én voltam az a bizonyos szoptatós anya, nem zavart volna senki, kis gondom is nagyobb volt annál.
Apuka szegény letáborozott a kórház előtt, és egy óra múlva mégis visszaengedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!