Tini koromban a lakóhelyünk körül egy ideig járt egy busz, majdnem sikerült ellopniuk az unikatesom. Sötétedés után nem mehettünk ki, a rendőrség nulla lehet meg benne is volt.
Arra is gondoltam, lehet hogy testközelből tapasztaltam ezeket másként állok hozza mint aki csak tvbe nézi…
2021. aug. 11. 22:11
12/21 anonim válasza:
Eszembe szokott jutni néha. Főleg akkor ha olyan helyen járok ahol alig van forgalom. Bármikor megállhat mellettem egy autó, kikapják a gyereket a babakocsiból aztán pá.
2021. aug. 11. 22:22
13/21 anonim válasza:
Ismerősöm féltette a gyerekét és sehova nem mehetett egyedül, de ugye gimi felé muszáj volt elengedni a kezét. Mivel életképtelen volt szegény, egyből elcsapta egy autó és meghalt, mert szó szerint sose volt egyedül és nem nevelték arra, hogy pl. Nézzen körül. Jogos a félelmed de ne feltsd túl. Minden rosszat nem tudsz kikerulni max azzal hogy felkészíted az ilyen dolgokra is.
2021. aug. 11. 22:29
14/21 anonim válasza:
Nálunk (nem Magyarország) nem rég történtek furcsa esetek a városban ahol élek, gyerekeket próbáltak meg kiszedni a babakocsiból, követték az anyukát a gyerekével, 2 oldalról követtek egy 10 év körülit aki bemenekült a boltba stb.
Sikerült letartóztatni az 51 éves fickót aki a babakocsiból akarta kiszedni a gyereket míg az anyja lökte el onnan.
Őszintén én is megijedtem.
2021. aug. 11. 22:44
15/21 anonim válasza:
Nem, pedig a szomszéd településeken rendszeresen előfordul, hogy bizonyos autókba próbálják becsábítani a gyerekeket ilyen-olyan indokokkal
2021. aug. 12. 00:31
16/21 anonim válasza:
Engem egyszer majdnem elvittek. Autóba akart becsalogatni egy férfi. Kisiskolás voltam, volt annyi eszem, hohy nemet mondjak. Erre tanítom majd a gyerekemet is.
2021. aug. 12. 06:40
17/21 anonim válasza:
Nem, pedig én amúgy ritka paranoiás egy szerzet vagyok... (Elsetalok a gyerekkel egy patakocska mellett úgy 200 méterrel, és a lelki szemeimmel már azt látom, hogy a gyerek bele esett a vízbe, fuldoklik én meg megpróbálom kimenteni)
2021. aug. 12. 07:50
18/21 anonim válasza:
Nem kell rágörcsölni, de nyitott szemmel kell járni, megtenni az óvintézkedéseket, pl egy pillanatra sem hagyni mondjuk babakocsiban a pékség előtt vagy az autóban, amíg fizetsz, plázában, stb.nem engeded elrohangálni, játszón szemmel tartod, megtanítod, hogy senkivel se menjen el, stb. Ha már egyedül megy pl iskolába, akkor nagyon megtanítani, elgyakorolni vele különféle helyzeteket, biztonsági és közlekedési helyzeteket. Ezeket megteheted.
2021. aug. 12. 07:58
19/21 anonim válasza:
Kicsit más jellegű az én "problémám". Imádom a műtétes, kórházi sorozatokat. A Dr. Houseban van vagy 2 rész amiben kisbabáknak rohamai vannak, rázkódnak stb. Mióta megszületett a fiam nem tudom megnézni azt a részt. Egyszerűen borzasztó és félek, hogy mi lesz ha esetleg ez velünk történik meg
2021. aug. 12. 08:08
20/21 anonim válasza:
Én azért féltem, mert nagyon szép kislány. Többször mondták már, hogy vigyem szépségversenyre (Eszemben sincs!!!)
Szóval ezért. Hogy valakinek megtetszik. Mert akárhová megyek vele be, akár egy patikába is, rögtön az van, hogy milyen szép kislány.
Más is észre veszi,és így fokozott veszélyben van.
De nem rettegek. Csak szemmel tartom, ha a parkban, játszótéren vagyunk. 5 éves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!