Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekes szülők, ti is...

Kisgyerekes szülők, ti is féltek olykor, hogy eltűnik/ elrabolják a gyereketek?

Figyelt kérdés

Ahányszor valami emberrablos, csempészős, fogvatartós stb stb hírt olvasok hallok , előttem lebeg ahogy a gyerekem kerül ilyen helyzetbe.

Indulhat abból, hogy túl sokan nézik meg és gyonyorkodnek benne?

Nem érzem természetesnek ezt az erős félelmet, de lehet az ha valaki nagyon szereti a gyerekét…

2021. aug. 11. 21:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Sosem jutott ez eszembe.
2021. aug. 11. 21:46
 2/21 anonim ***** válasza:
22%
Nem, én nem vagyok pszichiátriai eset.
2021. aug. 11. 21:47
 3/21 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nincs olyan szülő, főleg anyuka, aki időnként ne aggódna valami hasonló rémkép miatt. Nyilván ha ez állandósul az kóros. De ha egy híradóban elcsípett hír hallatán időnként aggódsz hasonló dolgokon rövid ideig, szerintem az tök normális.

Mindenki reméli, hogy ilyet vagy hasonlót sosem kell átélnie, de így voltak ezzel azok szülei is akiket aztán a híradóban látunk. Sajnos rossz dolgok bárkivel, bármikor történhetnek. Teljesen normális, hogy néha aggódunk, hogy ne mi legyünk a kivétel.

Sőt bizony értelemben talán rosszabb is ha valaki azt hiszi, hogy rossz dolgok vele nem történhetnek, mert az mindig csak másokkal történik...

2021. aug. 11. 21:48
 4/21 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Nem vagyok paranoid skizofrén.
2021. aug. 11. 21:49
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
Én a terhesség alatt legalább 40-50 alkalommal álmodtam, hogy valahol vagyunk a gyerekkel a szabadban, és eltűnik, én meg kétségbe esve rohanok, keresem... Igy nekem ez a legnagyobb parám. Nem tudom milesz ha elég idős lesz hogy egyedül jöjjön-menjen már :(
2021. aug. 11. 21:50
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

Egy szülő sem szeretné, hogy bármi baja essen a gyermekének. Teljesen normális, hogy nem szeretnéd, hogy elrabolják a gyermeked, s ez félelem érzetet kelt.

Viszont ha a semmiből ugrik be, s nem hagy nyugodni, akkor ezeket kényszergondolatoknak hívjuk, amiket ki lehet űzni a fejedbol bizonyos technikák segítségével. Ha egyedül nem megy , akkor mentálhigiénés szakember vagy pszichológus tud benne segíteni, iránymutatást adni.

2021. aug. 11. 21:50
 7/21 anonim ***** válasza:
98%

Gyermekkoromban molesztált a szomszéd lány és a bátyja. Senki nem tudja ezt rólam,még a férjem sem.

Sokkal jobban félek attól, hogy egyszer a lányaimat is molesztálja valaki.

2021. aug. 11. 21:58
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Mikor kamaszok lettek és ezzel együtt "önjáróak", sokkal jobban féltettem/féltem őket. Főleg a lányokat. Néha eszem a kefét, de azért próbálok uralkodni magamon. Az én "hülyeségem" miatt sosem korlátoznám őket abban, hogy élhessék az életüket. Bennük maximálisan megbízom, inkább másokban nem annyira. Szerencsére megértőek és nem veszik rossznéven az aggódásomat.
2021. aug. 11. 22:07
 9/21 anonim ***** válasza:
85%

Családban volt gyermekrablás, így igen, gondolok rá néha.

Nem pszichopata vagyok, hanem realista. Megtörténhet. Ez már nem egy békés világ.

2021. aug. 11. 22:09
 10/21 A kérdező kommentje:

Kedves 2# és 4# ti mas fajtahoz tartoztok…😃

Finom célzás és saját vállveregetés szagot érzek.

2021. aug. 11. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!