23 hós fiam nem hajlandó új cipőt felvenni, mi a francot
csináljak?
Figyelt kérdés
Kinőtte mindkét szandit. Az egyikből multkor vettem egyel nagyobbat, az hiába új, mivel ugyanolyan, mint az előző , simán felvette. De ugye tegnap esett és vettem egy zárt őszit, olyan örjöngést csapott a boltban, mert rá mertem adni, hogy ijesztő volt:( egyik nap is próbáltam egy itthon tartott de nem hordott sportcipőt ráadni, orditott:((( ilyet? Mit csináljak? Őszi cipőre nem emlékszik, abból hiába vennék ugyanolyat...tiszta dili! Szandiba fog járni a hóban:)
2010. aug. 29. 10:20
1/9 anonim válasza:
Lányom imádja a gumicsizmát:-)) Nem is annyira meleg, viszont vízálló.
Amúgy engem nem érdekelne, ráadom és ha üvölt, üvölt. Vagy nem megy ki az udvarra... (azt meg úgysem bírná)
Majd megszokja.
2010. aug. 29. 10:24
2/9 anonim válasza:
:))))))
Ez aranyos. Ötletem nincs mit kezdj vele, esetleg ha már hidegebb van, tedd le mezítláb 5 percre a kőre. Attól még nem fázik fel, viszont felfogja, hogy cipő kell.
2010. aug. 29. 10:26
3/9 A kérdező kommentje:
Tegnap fél órát sírt benne:( csak állt, egy tapottat sem ment benne és orditott:((
2010. aug. 29. 11:07
4/9 anonim válasza:
Első válaszoló módszerével próbálkozhatnál,vagy előtte esetleg szép szóval csinálj kedvet a cipőhöz,vagy menjetek el együtt üzletbe,válasszon ő....
2010. aug. 29. 11:34
5/9 anonim válasza:
Nálunk fordítva van. Ha kap egy újat, akkor csak abba akar lenni, egészen addig, amíg nem kap egy másik újat. Földhöz csapja a többit, leveszi a lábáról és kiveszi a szekrényből az újat.
Kész vagyok:S
Azt hittem az én fiam terhelt, de látom vannak még ilyen kisgyerekek:)))
Jót nevettem.
Ne haragudj, hogy tanácsot adni nem tudok.
2010. aug. 29. 11:38
6/9 anonim válasza:
A lányom is dettó ezt csinálja!!! Szandi jöhet (ugyanúgy egy számmal nagyobbat is vettem :-) ), de zárt cipőtől már menekül, ordít, nem akarja felvenni!! Én azt fogom csinálni, hogy ráadom (ha egyáltalán sikerül), felveszem ölbe, úgy megyünk ki, és ott leteszem. Meglátom mi lesz. (először tuti le fog ülni a földre, de most próbálom, amíg annyira nincs hűvös).
2010. aug. 29. 13:53
7/9 anonim válasza:
hasonló esetünk volt nekem és a 20 hónapos fiammal a minap.
sapkát mentünk venni a kínaiba, és az istenért nem tudtam volna ráadni a hisztie miatt.
oda jött a kínai tulaj hölgy, is úgy ráhúzta a fiam fejére a sapit, hogy még szinte levegőt sem vett a meglepetéstől. :) utána vagy még négyet, hogy válasszak nyugodtan... aranyos volt.
talán nálatok is megpróbálhatná ráadni a cipőt valaki határozottan, utána hátha elfogadná... vagy nem is tudom mi lenne a megoldás.
2010. aug. 29. 18:02
8/9 anonim válasza:
óóóó, én már nem is próbálkozom cipőboltban próbálni, kb-ra tudom h milyen márkából hányas kell és olyat veszek, otthon meg napokon keresztül könyörgöm rá a cipőt, általában valami csellel: felveszi a kedvenc plüssállat vagy valami matricát ragasztok rá.....első pár alkalommal tiltakozik és kész tortúra ráfeszíteni a lábára, ha sietni kell, de aztán már ő hozza.....ezek a fiúk....:)
2010. aug. 30. 11:00
9/9 anonim válasza:
Mi lett a megoldás? Az én fiam sem hajlandó felvenni új cipőt 22 hós.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!