Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy sok lány...

Miért van az, hogy sok lány nem "hajlandó" felvenni a normál fazonú bugyin kívül mást?

Figyelt kérdés
(ha netán "vágna" a tanga, miért nem vesznek fel boxert vagy franciát?mégis csak sexybb =))
2009. dec. 7. 17:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

boxer lányon? :)

otthonra oké. vagy sportoláshoz. Na de szexinek érzed egy csajon a boxert? :)

Van akit a francia még jobban zavar mint a tanga :)

a normál meg normál. Jó hogy nekem nincs ilyen problémám. A lényeg h ne legyen rám kicsi :)

2009. dec. 7. 17:29
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Mindenki olyat hord, amiben jól érzi magát.

Ha neked meg a boxer szexi, akkor elég furcsa izlésed van.

2009. dec. 7. 17:32
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Én mondjuk lesz*rom,hogy ki mit gondol..főleg a bugyimról, amit amúgy sem láthat akárki. Hadd döntsem már el én,hogy miben töltöm el a napomat, és mi kényelmes! Ez már tényleg magánügy..aki mutogatni akarja a sejhaját, az felveszi a tangát úgy,hogy kint legyen a fél s*egge..azt nézzék a fiúk. Az enyémet meg nézze a barátom,bugyi nélkül ha úgy akarom.
2009. dec. 7. 17:33
 4/19 A kérdező kommentje:
Női boxerra gondoltam nyilván :D bár.. lehet hogy akkor furcsa ízlésem van XD :D
2009. dec. 7. 17:39
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
a normál fazonúból is vannak elég szexi darabok. úgyláccik nemvagy eléggé tájékozott még ilyen téren..:D
2009. dec. 7. 18:12
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Úgyse látod mit hordok, akkor nem mindegy? Nekem a normális a kényelmes, és az is lehet szexi...:P
2009. dec. 7. 18:30
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
az én popsimon a normál fazon néz ki legjobban. abból is van mindenfajta. pasim imád a bugyijaimmal együtt (amiből jópár nála van :P), de anélkül még inkább
2009. dec. 7. 19:28
 8/19 anonim ***** válasza:
68%

Nekem meg pont az a "problémám", hogy boldog-boldogtalan tangát vesz fel. Pedig szerintem undorító, kényelmetlen és nem is mindenkinek áll jól.

Vagy arra gondolsz, hogy miért nem valami divatosabb darabot választanak?

Mondjuk erről beszélhetnénk, nekem is a férfiasabb típusú alsó jön be inkább. Biztos tudod melyikre gondolok, az is női csak valahogy nem szélesíti úgy a csípőt és szexisebb.

2009. dec. 8. 02:22
 9/19 A kérdező kommentje:
hát igen, arra hogy miért nem a divatosabbakat veszik?(Tanga, francia)
2009. dec. 8. 17:07
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Akkor én meg kérdezhetném azt, hogy a pasik miért hordanak fecskét. Szerintem az is ronda és abszolút nem szexi, kiábrándító. Vagy miért hordanak olyan bő, hosszú boxert ami megintcsak nem elegáns.

Miért nem vesznek fel shortszerű kisebb fesze4sebb boxert amikor szerintem ( és még sok ember szerint) az a legszexisebb és abban néznek ki a legjobban? Na miért makacsak mégis és ha szóbahozod annyi a válasz, hogy elküldenek a p.csába. A nők legalább indokolják, hogy joguk van azt hordani amiben ők jól érzik magukat.

2009. dec. 8. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!