Miért van az, hogy sok lány nem "hajlandó" felvenni a normál fazonú bugyin kívül mást?
boxer lányon? :)
otthonra oké. vagy sportoláshoz. Na de szexinek érzed egy csajon a boxert? :)
Van akit a francia még jobban zavar mint a tanga :)
a normál meg normál. Jó hogy nekem nincs ilyen problémám. A lényeg h ne legyen rám kicsi :)
Mindenki olyat hord, amiben jól érzi magát.
Ha neked meg a boxer szexi, akkor elég furcsa izlésed van.
Nekem meg pont az a "problémám", hogy boldog-boldogtalan tangát vesz fel. Pedig szerintem undorító, kényelmetlen és nem is mindenkinek áll jól.
Vagy arra gondolsz, hogy miért nem valami divatosabb darabot választanak?
Mondjuk erről beszélhetnénk, nekem is a férfiasabb típusú alsó jön be inkább. Biztos tudod melyikre gondolok, az is női csak valahogy nem szélesíti úgy a csípőt és szexisebb.
Akkor én meg kérdezhetném azt, hogy a pasik miért hordanak fecskét. Szerintem az is ronda és abszolút nem szexi, kiábrándító. Vagy miért hordanak olyan bő, hosszú boxert ami megintcsak nem elegáns.
Miért nem vesznek fel shortszerű kisebb fesze4sebb boxert amikor szerintem ( és még sok ember szerint) az a legszexisebb és abban néznek ki a legjobban? Na miért makacsak mégis és ha szóbahozod annyi a válasz, hogy elküldenek a p.csába. A nők legalább indokolják, hogy joguk van azt hordani amiben ők jól érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!