Miért van az, hogy sok lány nem "hajlandó" felvenni a normál fazonú bugyin kívül mást?
Figyelt kérdés
(ha netán "vágna" a tanga, miért nem vesznek fel boxert vagy franciát?mégis csak sexybb =))2009. dec. 7. 17:23
11/19 A kérdező kommentje:
Én amúgyis azokat a "shortszerü" boxereket szeretem :) Ne kapd fel a vizet ;) amúgy szerintem ezek a bexerek kényelmesebbek is :D
2009. dec. 8. 19:15
12/19 anonim válasza:
A nők sokkal igényesebbek az öltözködésükre, és ez nem véletlen. Egy nőnek fontosabb, hogy a külsejével adja el magát. Akár tetszik, akár nem.
Aki meg olyan marhaságokat hord össze, hogy "magánügy", meg "az is lehet szexi"... hát jó, ahogy érzitek lányok.
13/19 anonim válasza:
Szerintem meg ne szólj bele, hogy ki milyet hord. Nagyon utálom, amikor valami nagyokos kitalálja, hogy csak a tanga, meg a franciabugyi a szexi. Főként az utolsó (ha azóta nem írtak) válaszoló. Én nem a külsőmmel akarom eladni magamat, mert vannak egyéb olyan tulajdonságaim, amik megnyerőek. Különben is, aki eljut odáig, hogy lássa a bugyimat, annak szeretnie kell tangában, franciabugyiban, de normál fazonú bugyiban is.
14/19 anonim válasza:
A lányokon a boxer nem áll jól de ha neked ilyen az izlésed vegyél fel azt!
15/19 anonim válasza:
Én a csajokon a sport fehérneműt tartom a legszexibbnek pedig az nem túl erotikus mások szerint :) a normál bugyival sincs gond. Nem kell mindig "divatolni" :)
16/19 anonim válasza:
Most off leszek, de nem értem, te honnan látod mi van a lány nadrágja alatt? Főként hideg időben, mikor ezek a hosszú pulcsik a divatosak?
17/19 A kérdező kommentje:
hát ha hosszu pulóvere van akk téll nem , de a "bugyivonalat" a farmeron lehet látni soxor :)
2009. dec. 10. 23:03
18/19 anonim válasza:
Köszi a választ!Ezek hasznosak voltak!
19/19 anonim válasza:
én mindenfélét hordok (francia, rendes, női boxer) kivéve tanga...azt nem bírom pedig jól áll.
Azért ha olyan gatya van rajtam amin átütne a bugyivonal inkább franciát vagy boxert veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!