Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hányszor fordul elő veled...

Hányszor fordul elő veled olyan, hogy megveszel egy drága/márkás cuccot, és aztán kb. kétszer van rajtad, és többet nem vagy hajlandó felvenni?

Figyelt kérdés

Főleg lányokhoz szólna a kérdésem.

Csak mert velem olyan évente 2,3 pólóval szokott ez előfordulni, és amikor meg már kicsi, (mert 14 vagyok, és még most növök) akkor meg anya ott veszekszik velem, hogy nem igaz, hogy ezt is megvettük, aztán egyszer sem volt rajtad. (Ami egyébként egy kicsit túlzás).

De szerintem nem csak én vagyok így, van olyan barátnőm is akivel megesik ez. És veletek hogy van ez?

2010. febr. 13. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát kb. egy ruhásszekrényt meg lehetne tölteni ilyen cuccokkal, pedig én is még csak 15 vagyok. :)

Szóval persze, nagyon sokszor van ilyen.

2010. febr. 13. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem sűrűn, mert kb. 14 éves korom óta 2-3 centit max. ha nőttem, így a pólók is bírják sokáig...

Mit értesz amúgy márkás alatt?

Mert anyukád helyében persze, hogy én is a falat kaparnám, ha például egy 6-7 ezres Nike pólót 1 éven belül kínősz, az tényleg csak pénzkidobás, ilyen szempontból értem, mit ért az alatt, hogy "szinte nem is volt rajtad".

2010. febr. 13. 11:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát a márkásat csak azért írtam, hogy a drága nem feltétlen 8ezres pólóra értendő, de mondjuk egy 2500-4000 körül, mondjuk H&M, Zara, meg ilyenek. Meg sajna van ilyen szituban olyan is, ami ráadásul külföldi.
2010. febr. 13. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, nekem is van egy jó pár amit már nem veszek fel semmi pénzért..ilyenkor olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy kidobtuk rá a pénzt. :( de szerencsére mostanában nem fordult elő ilyen, át kell gondolni vásárlás előtt.
2010. febr. 13. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokszor így van..megveszek valami drága cuccot és rájövök utólag hogy nem tetszik és azon bánkódóm hogy mi mindent vehettem volna helyette...
2010. febr. 13. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan már nem növök, de velem is nagyon sokszor előfordul ilyen! Általában fel szoktam rakni vaterára és eladom, hogy ne a szekrényben porosodjon. Mivel márkás ruhák, elég jól el tudom őket adni.
2010. febr. 13. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:

én fiú vagyok,egyiknap vettem adidas boltba egy 4500 ft-os adidas pólót,az üzletbe nagyon jól nézett ki,itthon már nem tettszett :DDD

most megint körülnéztem abba az üzletbe,és megint nagyon jól nézett ki ,de ithon nem tettszett..XD

2010. febr. 14. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!