Kislányom nem hajlandó pelust felvenni. Azonban simán belekakil a bugyiba. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pisinél szól és az bilibe megy, de kakinál elbújik. Ha észreveszem adok rá pelust, csak ez nem mindig megy. És van úgy ha adok rá pelust, akkor már nem is kakil.2011. júl. 27. 21:31
1/9 anonim válasza:
Próbáld rá beszéli,hogy a Wc-be kakiljon.
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy "annyi dolga" van, hogy nem ér rá egy helyben ülni. Szerintem a pisilni azért megy bilibe, vagy wc-be, mert az hamar megy.
2011. júl. 27. 21:38
3/9 anonim válasza:
Olyan mint a kiskutyám , odaszarik ahova akar azt hiszi ő a császár . Kajál , azt oda szarik a kaja mögé , rájöttem , hogy ezér fogyott 4 kilót a másik kutya .
4/9 anonim válasza:
szerintem ne erőszakolj rá pelust, inkább terelgesd tovább a bili vagy wc felé, türelem rózsát terem... :)
talán ha több bili is lenne a lakás több részsén, hogy ne kelljen messzire mennie? Meg a búvóhelyén odakészítve kakira várva?
5/9 anonim válasza:
Szia!kislányom ugyan ezt csinálta! Folyton mondogattuk neki, hogy szóljon ha menni kell és egyszer csak szólt! Utána egyre többször szólt és egyszercsak már nem kakilt bele a bugyiba! Ő most 3 éves.
6/9 anonim válasza:
Adsz neki kirakót vagy valamit amíg a bilin ül.Lefoglalod!!
7/9 A kérdező kommentje:
Próbálom, de nem hajlandó foglalkozni semmivel. Pisil és már megy is, a bugyit is menet közben húzza fel.
2011. júl. 30. 20:36
8/9 anonim válasza:
A nagyobbik lányom ugyan ezt csinálta. Az apja kitalált egy kakinaptárat, ami abból állt, hogy egy A/4-es lapra csinált egy havi naptárt (bekockázta) és megbeszéltük a kicsivel, hogyha ügyesen szól és sikerül a wc-be kakilni akkor ragaszthat egy matricát a naptárba arra a napra. Ez annyira bejött neki, hogy volt, hogy egy nap 3x is szólt és ment wc-re, hogy 3x ragaszthasson. Kb egy-másfél hónap alatt ezzel a módszerrel teljesen szobatiszta lett. :) 2,5 éves volt akkor.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt én is kipróbálom!! :-)
2011. júl. 31. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!