Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, akik nem vezettek,...

Anyukák, akik nem vezettek, de a párotok igen, ő elvisz benneteket, ha lennétek valahova vagy azt mondja, hogy ott a busz, vonat?

Figyelt kérdés

Pld ha a háztartáshoz vagy a gyerekeknek vennél valamit, amit pld nem a heti bevásárláson választanál....pld nyári kellékeket, kis műanyag széket( 1 db) a gyerkőcnek, felfújható matrac a vizre, ágyneműt, lábörlőt.. nem nehéz, de akár terebélyes dolgokat... a gyerekek otthon a nagyszülőkkel...

apa, a férjetek elvisz vagy azt mondja, hogy intézd tömegközlekedéssel?

Engem elvitt és a parkolóba találkoztunk ismerősökkel, akik furcsálták ezt, a feleség mondta is, hogy neki azt mondta a férje, hogy ott a busz és a vonat ( közel van hozzájuk mindkettő)

2021. aug. 2. 04:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Hármas válaszoló vagyok.

Pl azért vitt el orvoshoz, mert így is úgy is addig vigyázni kellett volna a babánkra, én oda magammal nem tudtam vinni, ugyanakkor szoptatom, így jobbnak láttuk, hogy elmegyünk együtt, a kocsiban megetetem, amíg dokinál vagyok, addig meg sétál vele.

2021. aug. 2. 08:06
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
A nem nehéz dolgokat én vásárolom, busszal járok. Ha nagyobb, nehezebb dolgokat kell venni, vagy együtt megyünk a gyerekekkel (ez sajnos nem mindig jó ötlet), vagy ő megy egyedül. De sok esetben inkább úgy rendelem meg interneten.
2021. aug. 2. 08:11
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Bevàsàrlòközpont közel van hozzànk, szeretek nèha egyedül elmenni. De ha szòlok a fèrjemnek bàrhova elvisz autòval, főleg, ha nehèz lemnne hqzahozni. Mièrt? Mert alap dplog a figyelmessèg. Plusz nàlunk nincs ugraszthatò nagyszülő, ìgy a gyerek is jön.
2021. aug. 2. 08:19
 14/33 A kérdező kommentje:
Nálunk is csak most, hogy nálunk van a nagyi 2,5 hetet.
2021. aug. 2. 08:22
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes és magától értetődő, hogy elvisz. Pedig mi ráadásul Budapest belvárosában vagyunk, a tömegközlekedés is mindig opció, mégis amikor azzal akartam menni sokszor, ő szólt rám, hogy eszembe ne jusson, elvisz kocsival. Persze ha megteheti. Amúgy én is tudok vezetni, szoktam is, de valahogy neki az a természetes, hogy velem jön, így hát már nekem is az. Babával, vagy ha rá tudjuk bízni a nagyira, akkor baba nélkül.

Nem azért, mert bárki is azt gondolná kettőnk közül, hogy nem vagyok rá képes (lol), hanem azért, mert neki természetes, hogy segít és könnyebbé teszi az életem. Meg addig is együtt vagyunk. Ha a dugóban ülünk ketten, még mindig sokkal jobb, mint egyedül maradni itthon :D A tömegközlekedésen cipekedésnél meg minden jobb.

2021. aug. 2. 08:36
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Még szórakozni (színház, barátnős kávézás, stb.) is elvisz, nem hogy vásárolni… Szeret, gondoskodik és addig is együtt tudunk lenni.
2021. aug. 2. 08:50
 17/33 anonim ***** válasza:
71%

Terhes vagyok, tudok vezetni, de tegnap mégis elvitt a férjem a Lidl-be, hogy vegyek egy kis péksütit vacsorára magamnak.

Mert nagyon jófej és gondoskodó.

2021. aug. 2. 09:44
 18/33 anonim ***** válasza:
Engem hoz visz a férjem igen, ha tud. Boltokba is meg pl barátnőzni is sokat volt hogy reggel elvitt a gyerekkel a barátnőmhöz, délután felvett hazafelé meg ilyenek.
2021. aug. 2. 11:06
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Van jogsim, de nem vezetek. (Amikor szereztem, nem volt autó amin gyakorolhattam volna, tehát rutinom nincs, én csak oktató mellett vezettem. 10 évvel később meg már teljesen elfelejtettem, nem merném elkezdeni. Majd talán egyszer ráveszem magam, veszek néhány plusz órát.)

Férjem intézi a bevásárlást, beszerzéseket, hogy ne nekem kelljen cipekedni, meg kínlódni babakocsival. Amikor éppen ráér, akkor orvoshoz is elvisz minket, pedig az megoldható sétával, meg is oldom, ha kell. De ha úgy jön ki, miért ne vihetne el?

2021. aug. 2. 11:36
 20/33 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem teljesen alap egy párkapcsolatban, ahol gyerek is van, hogy elvisz, fel sem merül, hogy nem, persze van olyan helyzet, amikor nincs ideje és akkor busszal megyek. Az ismerősödet ne vedd példának, ha naponta verik, akkor neki az is fura,lesz, ha téged nem ver a férjed.
2021. aug. 2. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!