Hasonló alkatú kisfiú/kislány anyukáját/apukáját keresem.?
Kisfiam 4 éves. 110cm felett van de pontosan nem tudom fél éve mértem akkor volt 113cm. Azóta nyúlott, a ruhái rövidek lettek. De a magassága mellé kb 30kg. Nagyon széles vállú és csipőjű. A térdkalácsa is durván széles, nagy. A lábát nem is mondanám vészesnek mert ha a csontozatát nézem akkor nem húsos. A kézfeje ducis mint az enyém, rövid ujjaink vannak széles tenyérrel. Ami zavar az a pocak és a cici.
Sajna anyósékkal lakunk, akikkel semmi gondom nincs kivéve ez...folyton engem csesztetnek a súlya miatt. Holott nem én ettem folyamatában ha kell ha nem, mert ha esznek akkor is adnak neki, ők össze vissza esznek csak az ebéd van mindíg ugyan akkor. Ő főz a legtöbbször mert após válogatós, ami nekem persze jó de mégsem. Rengeteg zsírral és olajjal főz. És nem érti hogy ez sem jó. Szerinte a zsír nagyon egészséges nem azzal van a baj. Csakhogy amióta én itt lakom kb 8éve azóta felszedtem 25-30kgt. Nem eszek többet mint eddig csak ugye teljesen mást.
Édesség elvétve van. Az is inkább alkalom szerű.
Na de a lényeg...van itt valaki akinek a gyereke hasonló volt? Változott? Hamarosan költözünk remélem ha csak az én föztömet eszi más lesz.
Azért ha te magad is felszedtél 20-30kg akkor amellett hogy pocsékul kajáltok ,mellé nem is mozogtok.Amúgy 1 kajálás nem ronthatja el a nap egészét annyira, ha amúgy a reggeli,uzsona,vacsora normális kaja volna, akkor legalább szinten (súlyon) tartanátok magatok, ha mellé mozognátok is.
Ismerősöm sem érti miért akkora a gyereke.145cm 60kg.9 évesen.7-8 tojásból készített rántottát simán betolt és mellé még kis gyümi stb..stb.Mi 3an szoktunk ennyi tojásból rántottát enni és szokott belőle maradni:D Amellett hogy semmi kedve nincs a gyerkőcnek mozogni.Séta,bicikli,foci, stb..stb..semmi.
Köszönöm a semmit. Senki nem mondta hogy nincs mozgás. Ugyanis én rendszeresen futók így is. A fiam egész nap jön megy biciklizik stb. Igaz elől fél órát gyurmával festékkel is. Ha eszébe jut kisétálunk a hegyre meg vissza akár egy megállás nélkül is. Minden délelőtt és délután megyünk ő biciklivel vagy rollerrel én gyalog vagy biciklivel. ...
Bár nem is tudom minek írom le ugyanis nem ez volt a kérdés hanem hasonló gyerkőc szüleivel szeretnék beszélni.
Van egy nagyon jó védőnő. Mindenki dicséri és szereti. Kimondja ha van valami gond stb. De szerinte normális hogy ilyen. Mivel nekem a vállam és csípőm széles a párom vállban. Magasak vagyunk. És mivel reggeli ebéd vacsora 90%ban anyós készíti így sok múlik rajta. Főleg ha nem vagyok itthon és adja neki ha kell ha nem.
Itt alapvetően azzal van baj hogy te is elhiszed, hogy a levegőtől lehet hizni. Ilyen nincs. Te se a semmitől híztál ráadásul nem is keveset.
Ha valaki nem eszik több kalóriát mint amennyi a testsúly fenntartásához szükséges, nem fog hizni. Teljesen mindegy kilók szempontjából, hogy zsírból, olajból vagy csokikából származik. Testösszetételbe, izom-testzsír arányba most ne menjünk bele.
Ezt te is pontosan tudod h a 120 cmhez is sok lenne a 30 kg.
Ne viccelj már!
Egy gyerekülést 35 kilóig használhatsz, ami még egy ovis gyereknek kell.
Az hogy anyós hogyan főz, tök mindegy.
Ti vagytok a szülei. Te mondod meg h mit és mikor ehet a gyerek.
Ha kell főzz neki külön
Elolvastam a kérdést, azt hittem extrém vékony lesz, mint az én gyerekem, de nem.
Azt leírnám, hogy nem a kajától hízott meg, az enyém pizzán, csibeburgeren és sült krumplin, meg fehér pékárun él(én nem ezt eszem, de ő szelektív evő, nem íz alapján válogat, ennek is örülök, hogy legalább megeszi ezeket) és extrém vékony, 124 centi és 18-19 kiló. Mellé rengeteget mozog. Alapvetően én is vékony vagyok, szeretem a zsíros, hízlaló főtt ételeket, gyerekként én is csont sovány voltam, pedig rengeteg kenyészalonnát nyomtam be meg tepertőt.
Mozog az a gyerek eleget? A testalkatotok alapvetően hízékony endomorf azt hiszem, amire könnyen rakódik a zsír, vigyázni kellene, hisz te is tudod magadról.. Váltani kellene étrendet és beiktatni rengeteg futást, ugrálást, mert ha nektek ez árt, akkor muszáj váltani. A mi értékeink teljesen jók.
A gyerek nem egyik pillanatról a másikra lett 30 kiló, az rengeteg, gyerekem csoporttársai 22 kiló körül vannak, 7 évesek.. A legtutibb az ugrálókötelezés, azt élvezni fogja és nagyon átmozgatja, meg ugye az úszás, ezzel könnyű lesz fogynia étrend nélkül is. Ha a nagyszülők hülyék, azt is neked kell kézben tartanod a gyereked érdekében, nem foghatod rájuk. Nekik jó a zsír, az unokának és neked nem, akkor ti mást esztek.
Hajrá, 5 kiló simán lemegy mozgással, a maradékot lenövi majd, de most kell az életmódváltás, 30 kilós négy éves az már veszélyeztetés kategória..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!