Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen helyzetben mi a helyes...

Ilyen helyzetben mi a helyes eljárás?

Figyelt kérdés

Szóval ma vásárolgattam a tescoban.

Az édességes sort egyszer csak megrohamozza egy 4 éves forma gyerek.

Elkezdi nézegetni a csokikat kb1 perc múlva megjelenik az anya.

következő párbeszéd zajlik le:

Anyuka -kisfiam miért szaladtál el?

gyerek -azt mondtad hogy kaphatok egy csokit.

-nézd anyu hozok egyet a huginak is.

(halál cuki arcot vág a gyerek a kocsiban amit az anyuka toll ül egy max 2 éves kislány ö is halál cuki egyébként)

Anyuk -ezt velem többet nem csinálod meg, ez volt az utolsó ha legközelebb vásárolni megyek otthon hagylak egyedül.

A kisgyerek elsírja magát és a kislány is ettől elkezd visítani.

Csak szerintem durva igy nevelni a gyerekeket vagy ezt tényleg rossz lépés volt? Ti mit tettek volna?

#gyereknevelés #gyerek elszaladt
2021. júl. 19. 19:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy anyuka kiakadt nem jelenti hogy nem szereti a gyereket, sőt. Vannak dolgok, amit az ő érdekükben meg kell tenni, ha többször, szép szóban fegyelmezi az ember és nem működik kénytelen szankcionálni.

Itt nem azt mondom hogy verje agyon, hanem hogy semmi baja nem lesz, ha nem kapja meg azt a csokit vagy azt mondja neki hogy legközelebb egyedül marad(nyilván nem teszi meg).

2021. júl. 20. 05:44
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Anyuka csinálta jól, és örüljön a gyerek, hogy csak ennyit kapott, és örüljön, hogy ezek után a csokikáját is megengedték neki.

Öcsémet anno félóráig kerestük egy nagy auch.nban, mert elszaladt, pedig ketten is figyeltünk rá.

2021. júl. 20. 13:49
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Menj pszichológushoz, mert nem normális és nem is egészséges, hogy magadra veszed más gyerekének a bőgését, hisztijét, mert téged anno 20 éve bántottak.
2021. júl. 20. 13:50
 24/31 A kérdező kommentje:
Általában ha egy gyerek sir akkor nem ráerősítene hanem megnyugtatni szokták öt az emberek. Nem hiszem hogy emiatt nem lennék normális.
2021. júl. 20. 15:17
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha lesz saját gyereked és elszökik mellőled, akkor majd megtudod, hogy az milyen. Előtte olvass néhány horror sztorit is elrabolt és boltban elcsalt gyerekekről. Aztán majd meglátjuk mennyire tudsz nyugodt hangnemben kommunikálni, amikor azt sem tudod hova szaladt.
2021. júl. 20. 15:28
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, sajnos olyan világban élünk ahol egy pillanat alatt elrabolhatják a gyereket. Bár régebben is így volt, olvasgass ilyen sztorikat, és talán megérted mitől félnek a szülők.
2021. júl. 20. 16:03
 27/31 anonim ***** válasza:

Röviden hogyha a gyerek - nálunk öcsém - idiótaságot csinált, és ezért leszidtam, akkor pont nem érdekelt, hogy sír.

Inkább bőgjön ő félórát, mint a szülő, vagy nagyobb testvér élete végéig, mert pl elrabolják az elkószáló gyereket vagy elcsapja egy autó.

2021. júl. 21. 14:55
 28/31 A kérdező kommentje:

De ilyen tényleg van Magyarországon vidéki kistelepüléseken (8000fő) hogy gyerekeket rabolnak el?

Én erre nem gondoltam de nincs tapasztalatom ha így van én elhiszem.

2021. júl. 21. 15:18
 29/31 anonim ***** válasza:
Sokszor nem fordul elő, magyarország nem kimondottan veszélyes ebből a szempontból, de vigyázni kell, vannak nagyon durva sztorik. Alap dolog, hogy megtanítod nekik nem mehetnek el a szülő mellől, ezért volt ideges az anyuka, teljesen jogosan. Nemcsak elrabolhatják, kiszalad a boltból, kiszalad az úttestre, stb.
2021. júl. 21. 15:35
 30/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, ont most történt azt hiszem 18 hónapos kislányt a saját apja rabolt el közterületről. Nem tudhatjuk náluk milyenek a családi viszonyok
2021. júl. 21. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!