Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek baj, hogy a...

Szerintetek baj, hogy a kislányom az ágy szélén pohárból issza a tejet elalvás előtt?

Figyelt kérdés

Kislányom 3 éves lesz. Eddig cumisüvegből kapta a tejet, amit azóta átváltottunk pohárra a héten. Viszont mivel elalvás előtt az ágyban kapta a tejet cumisüvegből, így csak úgy tud elaludni, hogy az ágy szélén ülve pohárból megissza a tejet, felfekszik és aztán alszik is.

Konyhában csak pancsolja a tejet, utána nem tudom csakúgy lefektetni. Gondolom igényli követlenül az ágyban ivászatot lefekvés előtt, úgy ahogy eddig is volt. Nyilván később ez másképp lenne, de most úgy érzem hogy ígyis nagy haladás, hogy nem kéri a cumisüveget az esti elalváshoz.

Férjem szerint rosszul csinálom, mivel konyhában kéne meginnia a tejet a pohárból.

Szerintetek is?

27/N

2021. júl. 9. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Én nem értem a problémát. A tej-fogmosás dolog a ti dolgotok, nem is ez volt a kérdés.

Szerinted ok, ha a gyerek az ágy szélén ülve iszik, a férjed szerint meg nem. Most mi tegyünk igazságot? Baja nem lesz egyiktől se, a szokásaitokat meg már ne idenek alakítsák.

2021. júl. 10. 09:18
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem ezen a pohár tejen múlik...? Kérdező, csak mondom, hogy ez így olyan, mintha soha nem mosna fogat este. Eleg gáz, ha ilyesmire szoktatod. Legalább szoktasd át cukrozatlan gyümölcsteára vagy vízre.
2021. júl. 10. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

Elrohadnak a fogai, de semmi gond.

Nyugi, nem félév alatt, unokatesómnak 5 éves korára már feketék voltak, mert tejet akart éjszaka, anyuka meg simán itatta tejjel, "mi baj lehet" - alapon.

2021. júl. 11. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!