Mi lehetett ma este a 3 hónapos kislányommal?
Lassan egy hónapja végetért a hasfájása, azóta gyönyörűen egyedül alszik el. Kéri a cumit, a pelust (morzsolgatja), nyitva hagyom Neki a szobaajtót, hogy halljon minket, amint a nagytesóival vacsorázunk, fürdünk, mesét olvasunk, aztán, ha elaludt, becsukom az ajtaját, és szépen alszik az első (hajnali) szopiig. Ma viszont sírt, nem akarta elfogadni a cumit, csak ölben nyugodott meg, ringatásra aludt el. Aztán felriadt, megszoptattam, evett is, de újra sírni kezdett, megint picit ringatni kellett, bár már elfogadta a cumit, pelust, le tudtam tenni, és szépen elaludt. A ringatással sincs gond, hiszen még nagyon pici, csak ugye, nem a hasfájása tért vissza? Az nagyon megerőltető időszak volt a két nagyobb gyerkőcöm mellett. Nekik is megerőltető volt a sok sírás hallgatniuk, a kislányomról nem is beszélve, akinek pedig komoly fájdalmai lehettek. Már úgy megnyugodtam az elműlt hetekben, lassan kezdtek kisimulni a ráncaink, kezdtek visszatérni a kellemes hangulatú vacsorák, esti mesélések.
Vajon mi lehetett ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!