Hogy altassam el 20 hónapos kislányomat, aki fáradt ugyan, de tiltakozik az elalvás ellen?
Figyelt kérdés
Azóta van így, mióta visszamentem dolgozni, pedig így is sokat együtt tudunk lenni. Most szeretnénk kicserélni a kiságyát, szeretném, ha abban már egyedül aludna el.2008. júl. 11. 07:54
1/2 anonim válasza:
Feküdj mellé, énekelj neki, néhány napig, akár hétig, és szépen megszokja, hogy ének után szem becsuk és alvás.Nálunk külön mondja a lányom hogy álmos és énekeljek, mert már aludni akar.Dal nélkül nincs álom
2/2 anonim válasza:
Az én lányom is csinálta ezt egy ideig. Amikor már semmi sem használt, akkor hagytam, hogy magától boruljon fel és akkor betettem az ágyába.
Talán drasztikusan hangzik, de egy idő után rájött, hogy senkit sem érdekel a hisztije és néhány nap után magától ment az ágyába aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!