Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kislányom MINDENT megszagol....

A kislányom MINDENT megszagol. Mások kisgyerekei is csinálják?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves kislányom és kb. 1 hónapja mindent szagolgat magakörül.

pl:ajtókilincs,zsírkréta,radír,könyvek,macskatáp,virágföld,csigaházak,éretlen dió,fa forgács,frissen meszelt fal,mosópor.

Ez csak pár dolog az utóbbi napokbol, amiket megfigyeltem, és ez még semmi.

Volt már olyan is, hogy rajta kaptam hogy a nővére harisnyáját szagolgatta, vagy az udvarban az autó gumiját. Ha megkérdezem mit csinál, többnyire azt feleli hogy tetszik neki.

Van hogy oda hoz nekem valmait és kéri hogy szaglászuk együtt. Egy darabig aranyos, meg vicces volt de már unom. Amúgy a kedvence az élesztő. Mit tegyek?

2021. júl. 3. 09:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is mindent megszagolok 😀 Ha valami új dolog kerül a házba, első, hogy szagminta kell róla 😀 És vannak "rossz" szagok, amiket én kimondottan szeretek, pl pinceszag, benzinszag, körömlakkok szaga, szivacsszag, stb. Pedig eskü normális vagyok 😀 Vannak ilyen jó orrú gyerekek, felnőttek, akiknek a szaglás is ugyanolyan fontos érzékszervük, mint a látás, hallás, tapintás.
2021. júl. 7. 00:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert érdekes, jó illatuk van. Én is emléxem, h ovis koromban szagolgattam a zsírkrétát, ragasztót, mindent. Szoktam látni gyerekeket, akik szintén csinálják manapság is. Meg nyalogatják a busz, metró ülést, ablakot. Emlékszem, én is csináltam, mégis felnőttem. Bár muter nem értékelte annyira. :D
2021. júl. 24. 10:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát az enyémek mostanában a nővére cipője a kedvenc. Azt mondja rá "Jobban szeretem az Esztert miatta". Valahol aranyos, fura de egyben vicces is.
2021. júl. 25. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia. Nem tudom itt vagy e de vegulis a kislanyod leszokott errol a dologrol vagy mi hogy alakult veletek?
2023. aug. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!