Mikortól szokták a kisgyerekek magasságát már állva mérni? Mert kislányomat eddig fekve mértük, de állva kevesebb jött ki a legutóbbi mérésen.
Figyelt kérdés
most a 18 hónapos státuszon kevesebb cm lett, mert állva mértük. Azelőtt és itthon is mindig fekve mértük.
Most akkor hány cm?
fekve volt mondjuk 85, állva meg 82cm.
2012. szept. 11. 06:57
1/8 anonim válasza:
ekkora gyereket már simán mérhetsz állva.
2/8 A kérdező kommentje:
okés, köszi.
De akkor eltólodik a magassága. Hát most csökkenjünk vissza 3 centit? :(
2012. szept. 11. 07:35
3/8 anonim válasza:
3 éves a fiam,de én még fekve mérem
több centivel kisebb állva,mint fekve.azért ők még nem tudják úgy kihúzni magukat.szerintem a fekve mérés pontosabb
4/8 anonim válasza:
Igazából nem mindegy, hogy 82 vagy 85 centi? Ha gond van, úgyis észreveszed. Minek ilyen hülyeségeken parázni?
5/8 anonim válasza:
Amikortól stabilon meg tud állni és hajlandó si ott álni míg meg nem mérik. Illetve nálunk minimum 80cm-nek kell lenni, mert ott kezdődik a mérő beosztása. A fiamat már 1 évesen így mérték.
6/8 anonim válasza:
Az én lányomat már 15 hónaposan fal mellett mérték mert nem akart megülni.
Nálunk is ha állva mérnek levonnak 2 cm-t ha jól emlékszem.
7/8 anonim válasza:
Amikortól már tud állni, állva mérik. Te sem fekve vagy mérve, nálad is lenne pár cm különbség. Kislányom 2 éves múlt, amióta állva mérték a védőnőt, azóta én is úgy mérem.
8/8 anonim válasza:
Amikor már tud rendesen állni és járni, akkor már lehet állva mérni. Nem azon a 2-3 centi különbségen fog múlni, hogy jól fejlődik-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!