Elvihetem a kislányomat a holnapi szülőire az oviba?
Figyelt kérdés
Igaz, majd jövő év elején kezdi az ovit, de mivel holnap lesz és nem tudom kire hagyni, így ő is vele jönne! Nem lesz az probléma?
2012. aug. 30. 09:30
1/7 anonim válasza:
Ezt az oviban kérdezd meg. Nálunk külön szólnak, hogy gyerekvigyázást nem tudnak biztosítani, és hogy oldjuk meg...
Ha csendben az öledben elüldögélni képes gyereked van, akkor amúgy vidd, de ha rohangálós/hangoskodós típus, akkor én nem javasolnám.
Maximum nem mész el a szülőire. A fontos infókhoz anélkül is hozzá fogsz jutni. Esetleg menj oda az elejére és kérj meg egy másik anyukát, hogy jegyzeteljen, aztán felhívod.
2012. aug. 30. 09:34
2/7 anonim válasza:
De. Semmi szükség ott egy gyerekre.
2012. aug. 30. 09:34
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem megyünk! A férjem dolgozik! Vagy hamarabb megyünk és beszélek a vezetővel, talán ez lesz a legjobb!
Hagyjam egyedül kedves második?
2012. aug. 30. 09:37
4/7 anonim válasza:
Én bölcsis szülőin voltam, és ott volt egy anyuka, aki 2 gyerkőcét is hozta. Nem volt probléma, leültették őket egy kis asztloz és játszottak addig, amíg tartott a megbeszélés. Szerintem is a legjobb lenne rákérdezni, hogy nem gond-e esetleg.:)
2012. aug. 30. 10:10
5/7 anonim válasza:
Nálunk kérték, hogy lehetőleg ne, de persze megoldják, ha nem megy másképp. Szerintem hívd fel előtte az ovit és kérdezz rá.
2012. aug. 30. 11:04
6/7 anonim válasza:
Beszélj az ovival. Az én fiam még csak a bölcsit kezdi, a férjem is szeretett volna jönni az értekezletre, de a nagyszülők nem tudták a felvigyázást vállalni. Az igazgatónő kérte, hogy ha lehet ne vigyem, így apukával maradt otthon. Volt ott két anyuka is, aki gyereket vitt magával. Az egyik már ovis volt, a másik még akkor kezdte volna a bölcsit. A nevelők adtak nekik játékokat, szépen elvoltak, nem zavartak senkit. Otthon nem hagyhatod egyedül, beszélj az igazgatónővel, mond el neki mi a helyzet. Végül is a kisgyerekek gondozása a szakterületük. Szerintem lesznek ott óvónénik, meg hát te is ott leszel, kizárt, hogy gondot okozna bárkinek.
2012. aug. 30. 13:09
7/7 anonim válasza:
Nálunk is kérték, hogy ne, de nekem nem volt más megoldás egyik alkalommal, vittem mind a kettőt magammal (egyik ovis, másik baba). Volt még rajtuk kívül 2 másik gyerek is.
De az enyémek elvoltak csendben, nem volt így gond.
Máskor azért igyekszem megoldani a felügyeletet, tényleg jobb gyerek nélkül ott lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!