Jogom van őt kiszakítani a környezetéből?
Most fejezi be a gyerkőcöm az első osztályt.
Eddig szülőkkel laktunk, de most szeretnék elktözni messzebbre.
A kisgyerek nem akar jönni, maradni akar a megszokott környezetbe és a megszokott iskolába szeretné kezdeni az új évet.
Jogom van őt kiszakítani? (Oké én vagyok az anyja, az van amit én mondok, de most nem erre gondolok)
Így is dadogott iskola előtt. Most az iskola segitett neki kicsit oldani a gátlásokat.
Félek, ha kiszakítom őt a megszokott környezetéből megint dadogni fog.
A gyerekek nagyon könnyen adaptálódnak amíg kicsik.
Persze jobb lett volna már az új helyen kezdeni az iskolát, de nyilván nem szórakozásból költöztök éppen most.
Én is váltottam sulit, a 3. osztályt már máshol kezdtem, szintén költözés miatt. Igaz, én sose tudtam kényszerhelyzet-közösségekbe beilleszkedni, de maga az új suli nem rontott a helyzeten.
Előre nem lehet tudni hogyan fogja viselni a kicsi, lehet h sokkal több barátja lesz az új helyen, lehet h kiközösítik és szenvedni fog, lehet h ugyanolyan lesz mint most.
Kockázatos, de ha köktözni kell akkor kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!