Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet kezdeni a gyerekkel...

Mit lehet kezdeni a gyerekkel ha folyamatosan üvölt és hisztizik? Falnak megyek lassan.

Figyelt kérdés
Azért bömböl mert nem mehet ki a szakadó esőbe. Már 20 perce üvölt és egyhamar nem hagyja abba. Semmi másra nem figyel csak üvölt féktelenül, nem lehet elterelni a figyelmét semmivel. 1,5 éves kb, a magyarázás hasztalan neki.
2021. jún. 3. 17:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
71%
Amelyik gyerek hagyja a fiam nem engedi, hogy ölbe vegyem ilyenkor, csak már a hiszti vége után jön oda hozzám.
2021. jún. 3. 22:33
 32/39 A kérdező kommentje:
Őt sem lehet ilyenkor ölelgetni mert vagy megfejel a drámája közepette, vagy addig tekereg míg el nem engeded.
2021. jún. 3. 22:44
 33/39 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy lehet nem is az a baja. Elmondani sem tudja... lehet valami egészen más frusztrálja és azért a "hiszti". Erre senki nem gondol?

Lehet fáj a foga, a feje, a front... vagy éhes vagy mittudomén akármi bármi lelki baja is lehet.

Vagy csak figyelemre vágyik valaki játszon vele...

2021. jún. 3. 23:43
 34/39 anonim ***** válasza:
55%
Hol esett az eső? Nálunk 32 fok volt még este 8-kor is.
2021. jún. 4. 02:34
 35/39 anonim ***** válasza:
75%

Egy kis megértés igazán kaphatna a kérdező.

Másfél év pont az a kor, ahol a gyerekem kifordult magából és mindenért üvöltött rohadt sokáig, aztán csak 4 évesen kezdte elhagyni, de még mindig tart, pedig 7 éves..

Megértem, nagyon idegesítő, rossz dolog. Attól, hogy valamiről tudod, hogy rossz lesz, még nem lesz jobb! Nem is értem ezt a hozzáállást.. Mindenki tudja, hogy üvölteni fog a másfél éves, de senki sem azért akar gyereket, mert őt nem zavarja az ordítás. Mindenkit zavar.

Na szóval az autózás jó ötlet, enni, inni jó ötlet, nekem bevált a fürdővíz is, szeretett ott pancsolni, ha már full ideg volt kimentem a szobából. Nagyon utáltam az egészet, az enyém is extra hangos, kitartó gyerek volt, ismerősök meg már akkor mondták, hogy nem bírják a gyerekük hisztijét, mikor szerintem az csak nyűglődés volt..

Vannak hangosabb, nehezebb gyerekek..

Másik ismerős gyereke ájulásig üvöltött, összeesett üvöltés közben csak úgy, vitték dokihoz is, de semmi baja, csak a nagy üvöltés közben nem kapott levegőt.. Durva miket le tudnak vágni a kicsik.

2021. jún. 4. 07:06
 36/39 A kérdező kommentje:

#33 nem éhes, nem szomjas, pelus tiszta volt, kapott az ínyére hűsítő pasztát, semmi nem használt, játszani sem akart senkivel és semmivel, mindenkit az ajtóhoz akart ráncigálni hogy engedje ki.

#34 szerinted minden ember ott él ahol te? Nálunk esett, az hogy nálatok nem, hát istenem, örülj neki.

#35 köszönöm. Sajnos nem lehet ráhagyni a hisztit mert össze vissza bukdácsol, földhöz veri magát, mindenbe beleveri a fejét, aztán még azért is üvölt. Az autózást valamiért szereti, az használt, semmi mással nem lehetett lenyugtatni. Utána egész este egy mukk nélkül elvolt.

Nem a hiszti a gond, hanem hogy rohadt hangosan üvölt és nem lehet elterelni a figyelmét szinte semmivel, ha nincs lehetőség autózni akkor hallgathatod órákig, nem unja meg, szerencsére nincs szomszéd akit zavarjon, de a család többi tagjának nem marad ép idegszála mellette.

2021. jún. 4. 07:58
 37/39 anonim ***** válasza:
26%

Akkor üvöltsön, pont nem izgatna.

Van kisebb tesóm, tudom, mit beszélek. Mikor rájött a bolondóra előfordult, hogy másfélórán keresztül visított. :D

Egy ideig türelmesen próbáltuk kizökkenteni (apa, az anyja, a másik tevérünk meg én), aztán hagytuk a fenébe. Megunta. Oké, addig kicsit zajosabb volt a ház, de na.

Ha gyereked van, ezt vállalod. Előfordul, hogy a fejed tetejére is állhatsz ő akkor is hisztizni fog. És hol van még a dackorszak. Ha most agyvérzést kaptok, akkor egyenesen ölni fogtok kb.

2021. jún. 6. 15:54
 38/39 A kérdező kommentje:
A gyerek nem az enyém, nekem csak muszáj elviselnem mert egy fedél alatt élünk, ahogy a többi családtagnak is aki már most retteg, hogy mit fog leművelni ez a gyerek később. Végül is volt még egy alkalom amikor ugyan ez miatt üvöltött, de a szülei nem voltak itthon, megmosdattuk és abbahagyta, de az anyja ezt nem csinálja csak tutujgatja ilyenkor, vagy megunja és enget. Mi meg isszuk a levét mert egy szaros filmet nem lehet megnézni tőle pl. Köszönöm a válaszokat.
2021. jún. 6. 16:14
 39/39 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem a tiéd. Akkor mar értem miért vagy ilyen.
2021. jún. 17. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!