Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet kezdeni a gyerekkel...

Mit lehet kezdeni a gyerekkel ha folyamatosan üvölt és hisztizik? Falnak megyek lassan.

Figyelt kérdés
Azért bömböl mert nem mehet ki a szakadó esőbe. Már 20 perce üvölt és egyhamar nem hagyja abba. Semmi másra nem figyel csak üvölt féktelenül, nem lehet elterelni a figyelmét semmivel. 1,5 éves kb, a magyarázás hasztalan neki.
2021. jún. 3. 17:24
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
#19 miért tenné? Nem vonta el a zene sem a figyelmét. El lett víve autózni, az lenyugtatta. most már csendben van..., vagyis nincs, de legalább nem bőg hanem nevet meg sikítozik játék közben.
2021. jún. 3. 18:49
 22/39 anonim ***** válasza:
31%

"El lett víve autózni..."

Szaporodjatok még b***meg...

2021. jún. 3. 19:10
 23/39 A kérdező kommentje:
Nyugi, lesz még vagy 3 gyerek mellé. :)
2021. jún. 3. 19:16
 24/39 anonim ***** válasza:
41%
1.5 eves az istenert....
2021. jún. 3. 20:17
 25/39 anonim ***** válasza:
81%

Hat en adtam ra esokabatot, esernyot fogtam es kimentunk. Megneztuk az esot hogy huuu de szupi. Kb 10 percet erdekelte, aztan bementunk.

Ennyi. Nem kell tulvarialni.

2021. jún. 3. 20:18
 26/39 A kérdező kommentje:
#25 az a te gyereked, ez a gyerek más.
2021. jún. 3. 20:25
 27/39 anonim ***** válasza:
70%
25 mondjuk ezzel en nem értek egyet. Hisztinek nem engedünk. Elvből. Szerintem. Az ha te úgy dontottel és a gyereked nem hisztizett az meg más sztori. Ha meg hisztizett és ezért kimentek vele az esőben annak azért nem kell nagyon örülni. Legegyszerűbb nem komfrontalodni a gyerekkel csak meg lehet nézni az eredményét pár év múlva.
2021. jún. 3. 20:28
 28/39 anonim ***** válasza:
75%
Én ilyenkor felveszem az ölembe, kinyitom az ajtót és onnan nézzük, ahogy esik az eső. 99%-ban abbamarad a sírás.
2021. jún. 3. 20:29
 29/39 anonim ***** válasza:
50%
Tulreagaljatok.
2021. jún. 3. 20:38
 30/39 anonim ***** válasza:
57%
Ilyenkor átviszem egy másik szobába, akár a fürdőbe, csak messze legyen a hiszti tárgyától, aztán ha nem hagyja rögtön abba (ez az általános), akkor addig ölelem míg meg nem nyugszik, ha kell, akkor fél órát töltünk így. Közben magyarázom, hogy mit érez (mérges, csalódott, szomorú). Persze ezt leírni ezerszer könnyebb, mint alkalmazni, nekem is sok gyakorlásba telt és tudatosan kènyszerítem magam erre... néha ha elpattan a húr kiabálni is szoktam, de szerintem gyakorolni lehet az ilyesmit, nekem sajnos ösztönből a kiabálás és a “mindjárt megőrülök” jön. :/
2021. jún. 3. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!