Mit lehet kezdeni a gyerekkel ha folyamatosan üvölt és hisztizik? Falnak megyek lassan.
Figyelt kérdés
Azért bömböl mert nem mehet ki a szakadó esőbe. Már 20 perce üvölt és egyhamar nem hagyja abba. Semmi másra nem figyel csak üvölt féktelenül, nem lehet elterelni a figyelmét semmivel. 1,5 éves kb, a magyarázás hasztalan neki.2021. jún. 3. 17:24
11/39 anonim válasza:
Én fiam is csinálta mondjuk se én se ő nem tudta mért, ráhagytam kb 30 perc és elmúlt ahogy jött, majd vigyorogva ment a dolgára.
12/39 A kérdező kommentje:
Már nem kap levegőt, de még mindig ordít, rohadt kitartó gyerek.
2021. jún. 3. 17:46
13/39 anonim válasza:
Akkor kezet kell emelni abból majd ért.
14/39 anonim válasza:
Mosdasd meg az arcát hideg vízzel.
15/39 anonim válasza:
Próbáltad megölelni, vígasztalni, felvenni és ringatva sétálni vele, vagy csak ülsz a telefon/gép előtt és kockulsz amíg ő üvölt?
16/39 anonim válasza:
Az én lányom is rettentően hisztis és kitartó. Olyankor semmit nem lehet vele csinálni, egyszerűen rá hagyom, nem foglalkozok vele. Se ütés, sem kiabálás nem segít, magától abbahagyja, már piros a feje, de ez van. Előbb-utóbb véget ér. Sokszor úgy, hogy elalszik.
17/39 anonim válasza:
Ne aggódj megunja. Hány felnőttet ismersz aki 20 éve szünet nélkül üvölt? Na ugye
18/39 A kérdező kommentje:
Csodás, köszönöm a válaszokat.
2021. jún. 3. 17:55
19/39 anonim válasza:
Kapcsolj zenét, és kezdj el táncolni. Totál le fog döbbenni.
20/39 anonim válasza:
Ezt nevezik dackorszaknak. Fog még cifrább dolgok miatt is hisztizni. Nálunk ma pl abból volt balhé hogy nem adtam neki oda a kést 🤷
Több stratégiai van. Nálunk a figyelmen kívül hagyás jött be. Fogom és ott hagyom. Míg ott vagyok nyomja de ha leesik neki hogy nem megyek vissza akkor elhalgat🤷
Van még a kizökkentés meg a tutujgatás. Én ennyit ismerek. Próbálkozz több dologgal.
Kitartás. Csak olyan 3 éves koráig tart a dackorszak. Az első 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!