Félek gyereket vállalni mert tartok tőle hogy az előző kapcsolatból való gyereke fontosabb lesz mert ő az “ első”?
Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata vagy ilyen kapcsolatban él, “második feleség” azért idézőjelben, mert nem tervezünk összeházasodni konkrétan.2021. jún. 2. 12:58
11/16 A kérdező kommentje:
10 Nem tartok az elkötelezödestől hanem nem hiszek a papírokban. Ezelőtt 8 éves kapcsolatom volt , szintén papír mentesen és nem emiatt lett vége.
2021. jún. 2. 13:57
12/16 Derjaderja válasza:
Nekem jó tapasztalatom van, de nagy a korkülönbség (12 illetve 14 evvel idősebb a párom fia a közös gyerekeinknèl), igazából őt ugye nem is kell szinte már nevelni, viszont nagyon szeretik egymást a párommal, és a kicsiket is szereti, azok meh nyilván rajonganak egy ilyen "nagyfiú" bátyért.
Persze ha jön, akkor van, hogy külön programot is csinál az apjával pl moziba vagy biciklizni mennek, de ez nem zavaró.
Nem érzek semmi megkülönböztetést a párom részéről, amellett, hogy nem igazán lehet egy kamasz illetve egy 6 hónapos iránti szeretetet összehasonlítani.
Nekem az is tetszett, hogy a párom tudott már pelusozni, fürdetni anno, amikor én még teljesen tapasztalatlan voltam.
13/16 anonim válasza:
Foglalkozik az elso gyerekevel?
14/16 A kérdező kommentje:
Igen tartják a kapcsolatot.
2021. jún. 2. 16:03
15/16 anonim válasza:
Ugyanettől féltem, hogy a közös gyerekünk csak a harmadik lesz. Alaptalan volt a félelmem. Sokkal jobb, szorosabb a kapcsolatuk, egyetlen ok miatt, mert együtt él vele, a másik kettővel meg nem. 8 és 12 év a korkülönbség.
16/16 anonim válasza:
Nyugi, első gyerek vagyok, apám lesz..., miután összekerült a nőjével meg a gyerekeivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!