Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A panelben amit vettünk, egy...

A panelben amit vettünk, egy 3,3-as és egy 2,15-ös méretű kisszoba van, hogyan lehetne két gyerek között elosztani?

Figyelt kérdés
sajnos mindkettőnek a nagy szoba kell, egyik 7 éves kisfiú másik 9 éves lány. mi alapján döntsek?

#oppoopk
2021. máj. 26. 11:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ők semmiképp sem tudnak megegyezni egymásközt?
2021. máj. 26. 12:37
 12/22 anonim ***** válasza:
97%
Tedd be őket együtt a nagy szobába, aztán majd meglátod, melyikük megy elöször boldogan a kicsibe, csakhogy saját szobája lehessen :D
2021. máj. 26. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
A kicsi zsarol. Nem kéne hagyni...
2021. máj. 26. 12:42
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként tök egyformák a szobák? Nem más mittudomén a kilátás vagy van közelebb a vécé...? Hátha a kisebb szobának is van valami előnye, amit ki lehet domborítani. Egyébként meg húzzanak sorsot szerintem is, aztán cseréljenek félévente :)
2021. máj. 26. 12:44
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
A közös szoba sem rossz ötlet :) A másik legyen a te dolgozód.
2021. máj. 26. 12:44
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Ismerőséknél a fiú kapta a nagyobb szobát, mert hiába fiatalabb, ő a fiú, és az többet ér. Aztán a meghalt nagyszülők másfél szobás lakását megkapták ketten együtt lakni, hogy a lány majd úgyis férjhez megy máshová. Hát el is ment máshová, több ezer kilométerre.
2021. máj. 26. 12:47
 17/22 anonim ***** válasza:
98%
Vagy megegyeznek, vagy te döntöd el és kész.
2021. máj. 26. 13:01
 18/22 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a lánynak kellene a nagyobb szoba, mert egy lánynak mindig több cucca van.

Nem csak a játékokra gondolok, hanem a későbbiekben, pár év múlva, amikor kiskamaszok/kamaszok lesznek.

2021. máj. 26. 14:39
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
Mi ilyenkor mèg egy szobában voltunk a 3 évvel fiatalabb öcsémmel (amúgy én nő vagyok, koedukált szoba volt). 13 évesen én döntöttem úgy, hogy szeretnék a kisebb szobában külön aludni. Persze a mai fiatalok biztos kicsit korábban érnek, de egy próbát megér. Eddig amúgy egy szobában laktak? Ha megoldható az együtt lakás, akkor a másik szobából lehetne játszószoba is, hátha az vonzó.
2021. máj. 26. 14:44
 20/22 anonim ***** válasza:
81%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Minek írod ki egymás után ugyan azt a kérdést?

2021. máj. 26. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!