Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha két gyerek egy plüsst kap,...

Ha két gyerek egy plüsst kap, összevesznek?

Figyelt kérdés
Megyünk vendégségbe oda, ahol két gyerek van, akik kb. 7-8 évesek. Viszünk nekik ajándékba egy társast, amivel ugye úgyis közösen játszanak majd, meg egy jó nagy plüsst. Párom szerint kettő kéne, hogy ne vesszenek össze, hogy kié lesz. Szerintetek is összevesznének rajta? Közös nem lehet?
2015. jún. 25. 21:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Tuti,hogy összevesznének:D

Én kettőt vinnék:)

2015. jún. 25. 21:32
 2/21 A kérdező kommentje:
De vettünk egy kb. akkora plüsst, mint maga a gyerek. Még egy ekkora elég drága lenne már.. viszont ha kisebb, akkor meg szerintem jobban összevesznének, hogy kié melyik, mintha csak egy közöset kapnának. Nem?
2015. jún. 25. 21:37
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom még címkés a plüssfigura. Én visszavinném a boltba és kicserélném két kisebb darabra. 2 hatalmas tényleg elég drága, de 1 darab meg veszekedést szít. Ha mostanába vettétek esetleg blokk megvan fix hogy kicserélik 2 kicsire 😉
2015. jún. 25. 22:05
 4/21 anonim ***** válasza:
Hármasnak igaza van 😊
2015. jún. 25. 22:11
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem a legnagyobb fiam meg a 20 hónappal idősebb unokatesója kegyetlenül összeveszett egy plüssön. Igaz, még nem voltak 7-8 évesek, d szerintem még
2015. jún. 25. 22:11
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is két kisebbet vinnék, egy plüss két gyereknek sehogy sem jön össze... nem is értem hogy gondoltátok, minden rosszindulat nélkül, ha nincs is gyereked, biztos voltál gyerek... hú, tesómmal tuti kinyírtuk volna egymást kié legyen :)... és az én gyerekeim is hasonlóan cselekednének. :D
2015. jún. 25. 22:13
 7/21 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy össze fognak veszni rajta. Inkább két kisebbet kellett volna. Bár, akkor is össze tudnak veszni,az enyémek legalábbis két tökugyanolyanon is veszekednek :)
2015. jún. 25. 22:20
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
A társassal tudnak együtt játszani, de plüssből 2-t vinnék, hasonló méretűt, vagy teljesen egyformát :D Az enyémek nem igazán játszanak plüssel, de ha van vmi újdonság megy a vita, hogy ki alszik vele.. :D
2015. jún. 25. 22:23
 9/21 anonim ***** válasza:
A nyakamat ra, hogy osszevesznek. Viszomt a 2 kulonbozo sem megoldas szerintem. Mikor kicsik voltunk mindig mindenbol egyformat kaptunk (pl cukorka, matrica, csoki, stbstb), mert ha kulonbozo volt, osszevesztunk rajta. Szoval szerinten en nem is vinnek plusst egyaltalan :D
2015. jún. 25. 22:33
 10/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez a nagy plüss annyira édes, hogy belehalok:D A kicsik meg nem voltak túl aranyosak.. de ki tudom cserélni, csak valami extra aranyos kéne, de csak a nagy volt az. Esetleg még egy mickey és minnie egér volt, amik szépek. (egyik gyerek fiú, másik lány) de fogalmam sincs, szeretik-e vagy menő-e abban a korban. Plusz a mickey egy picivel kisebb is volt. Bár úgyis a fiú a fiatalabb :D
2015. jún. 25. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!