Külön élő szülők esetében, ha valamit kap a gyerek a másik szülőtől csak úgy, akkor nem kell megköszönnie a másik szülőnek a gyereke nevében?
Figyelt kérdés
Amikor a gyerek még nem tud beszélni.
Vagy ez teljesen normális dolog hogy csak átveszik és kész?
2015. jún. 17. 10:06
1/23 anonim válasza:
Nyilván ha nem esik nehezére és találkoznak, akkor egy köszit ki lehet nyögni,de nagyon hálálkodni nem kell. A gyerek kapta, nem a szülő!
2/23 A kérdező kommentje:
De illene nem? Nekem eddig nagyon ritkán köszönték meg pedig pár éve kapnak rendszeresen mindent.
2015. jún. 17. 10:29
3/23 anonim válasza:
Az anyukától ment külön apuka nem a gyerektől. Szerintem természetes, hogy vesz neki mindenfélét, én nem várnék érte köszönetet, az ő gyereke is nem csak az enyém.
4/23 A kérdező kommentje:
Na jó de, annál kevesebb mindent kell az anyának vennie, és ez csak egy plusz azért hogy megköszönje legalább.
Nem?
2015. jún. 17. 11:18
5/23 anonim válasza:
Miért kéne megköszönni, hogy a saját gyerekednek vettél valamit. Nevetséges vagy.
6/23 anonim válasza:
Te megköszönöd neki a munkáját vagy ha vesz valamit a gyerekeidnek?
8/23 anonim válasza:
Épp ezt akartam kérdezni. Te megköszönöd neki, hogy minden nap eteti-neveli-gondozza a gyereketeket, vesz neki ruhát, játékot, akármit? Te megköszönöd neki?
-Jaj, látom új body van a Pistikén, köszi szépen, hogy vettél neki!
9/23 anonim válasza:
Nem, nem kell megkoszonni neki. Neked nem gyereked? Vagy te mindennap felhívod, hogy Köszi Zsuzsa, jogi ma is gondoskodtal Pistikerol, hogy megetetted, feloltoztetted, játszottál vele, vettél neki pelenkát, stb
10/23 anonim válasza:
Miért, te megköszönöd neki? Ő is biztos költ a közös gyereketekre "csak úgy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!