Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Külön élő szülők esetében, ha...

Külön élő szülők esetében, ha valamit kap a gyerek a másik szülőtől csak úgy, akkor nem kell megköszönnie a másik szülőnek a gyereke nevében?

Figyelt kérdés

Amikor a gyerek még nem tud beszélni.

Vagy ez teljesen normális dolog hogy csak átveszik és kész?

2015. jún. 17. 10:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Amennyiben te is megköszónsz mindent a gyereked anyjának, amit a gyereketeknek vesz.

Egyet ne felejts el.

Te szabad vagy, mint a madár, és az anya az, aki neveli a gyereketeket!

És ez neked a probléma, hogy nem köszöni meg, ha a saját gyerekednek adsz valamit?!

2015. jún. 17. 15:15
 12/23 anonim ***** válasza:
ha a másik szülőnek veszel valamit azt illik megköszönni. ha a gyerekednek, akkor nem. miért kéne, hisz a gyerekednek veszed! ki tudok az ilyen pasikon akadni, vesz valamit a gyerekének ami természetes, hisz pont annyira az ő feladata is, majd elvárja, hogy szentté avassák, mert gondoskodik a saját gyerekéről! egyébként az után, hogy nem te neveled, nem te látod el, csak alkalmakként, szerintem ez a minimum...
2015. jún. 17. 18:50
 13/23 A kérdező kommentje:

Akkor úgy jön ki hogy majd a gyereknek sem kell majd semmit majd megköszöni , mert ez jár neki.

Na de ha ilyen sokan így gondoljátok hogy nem kell megköszönniük akkor biztosan igazatok van bár arra emlékszem hogy nekem gyerek koromban mindig meg kellett köszönnöm ha valamit kaptam apámtól.

Na de ez is szerintem akkor csak nevelés kérdése.

2015. jún. 18. 05:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Milyen önzetlen apuka lehetsz:) Szívből veszel, adsz amúgy? Vagy a köszönetért, háláért?
2015. jún. 18. 09:27
 15/23 anonim ***** válasza:
De TE köszönted meg nem édesanyád. A gyerek gondolom megköszöni neked, hogy jaj köszi apu, de ezt az anyukájától rohadtul nem kéne elvárni.
2015. jún. 18. 11:24
 16/23 anonim ***** válasza:
ne keverd a szezont a fazonnal... ha a gyerekednek veszel valamit akkor a gyerekednek illik megköszönnie. a másik szülőnek nem! mi házasok vagyunk, rendszeresen előfordul ugye, hogy veszünk a gyereknek valamit, nem köszöngetjük meg egymásnak. a gyerek viszont megköszöni...
2015. jún. 18. 12:25
 17/23 anonim ***** válasza:

Nálunk egy szerdai napon kapott cipőtől nem kellett hasra vágodva köszöngetni, meg hálákodni. A gyerekemtől se várom el, hogy megköszönje a pelenkát, kisruhát.

Sőt az apukájától sem. az ételt mindig megksözöntük és megköszönjük mert azzal dolog volt, időbe került stb.

Ha olya ajándékot kaptunk vagy kap most a gyerkőcöm ő is megköszöni.

De azért, mert veszel egy cipőt vagy nadrágot azért a másik szülőnek szerintem nem kell hálálkodni.... gondolom ő is vesz...

2015. jún. 18. 15:25
 18/23 A kérdező kommentje:

Én elég hamar lettem apa még most is csak 22 éves vagyok, és elég gyorsan külön mentünk a barátnőmmel,nem ment együtt, sajnos sok tapasztalatom nincsen ilyen téren.

Csak nekem elég fura volt hogy sosem köszönte meg a volt barátnőm amikor vittem nekik valamit.

Mindig azt gondoltam hogy még mindig haragszik rám, és azért viselkedik velem így.

De akkor biztosan azért mert úgy gondolta ahogy ti is, nem ő kapja hanem a gyerek, ezért nem kell megköszönnie.

2015. jún. 18. 17:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Te megköszönöd a gyerek nevében, hogy ha az anyja vesz neki valamit?
2015. jún. 18. 20:05
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem mert nem látom mikor mit vesz neki.

Ha fordított eset lenne én biztosan megköszönném.

2015. jún. 18. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!