Most jutottam el oda, hogy akarok gyereket, de úgy érzem, hogy nem lennék képes kiposztolni FB-re, hogy pl. "jaj, nézzétek, mekkorát sz. Rt a gyerekem! ", engem ezek az emberek/posztok nagyon idegesítenek. Most akkor velem van a baj?
Meg egyes csoportokban olyanokat kérdeznek, hogy fáj a gyereke füle, mit csináljon, erre én mindig odaírom, hogy hát ember, vidd már orvoshoz, például... de nem? És képeket sem osztanék meg vele, csak a közeli rokonokkal/ismerősökkel.
25N
Miért olvasod, ha nem érdekel?
Nem kötelező.
Ahogy posztolni, sőt, regisztrálni sem.
Van 2 ismerősöm, akik :
"A" csaj: naponta kb 10-15 kép, van, hogy 5 db ugyanolyan
"B" csaj: szelfi a kórházból, pucér gyerek ül a bilin - jajj de jóóó, ez az első kaki a bilibe, meg ilyenek.
Na, ezek túlzások szerintem!
Ha valaki kirak néha pár képet, azzal nincs baj , én úgy gondolom. De válogassa meg, miket, mennyit, meg esetleg kinek, mert lehet hogy a 15 éve nem látott ált. iskolás oszt. társat nem érdekli.
A FB jó találmány, de ésszel kéne használni.
Én egyet értek veled, mindenfélét nem kell(ene) kitenni, meg elég ha csak a közeli ismerősök, barátok látják, nem pedig mindenki.
Na, szóval sztem veled semmi baj nincs, inkább azzal, aki mindent a FB-ra posztol, válogatás nélkül.
Nem a FB-val van bajom(hiszen ott találkoztam a pasimmal is), de akkor másképp kérdezem, mert élőben is előfordul. Hogy valaki csak a gyerekéről tud beszélni... érthető? Meg túlaggódnak mindent... velem is ilyenek voltak, "jaj, vigyázz", "jaj, ne menj ide-oda-amoda", még a mai napig(!!!)a nagyimék belémkötnek, ha egyedül akarok este menni valahova, vagy ha utazni megyek... OMG... szóval engem ez a túlaggódás zavar.
Letiltottam már sok mindenkit, lévén, h idegesítettek. De akkor is, élőben még előfordul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!