A panelben amit vettünk, egy 3,3-as és egy 2,15-ös méretű kisszoba van, hogyan lehetne két gyerek között elosztani?
Figyelt kérdés
sajnos mindkettőnek a nagy szoba kell, egyik 7 éves kisfiú másik 9 éves lány. mi alapján döntsek?#oppoopk
2021. máj. 26. 11:46
1/22 anonim válasza:
Ez milyen mértékegység? Biztos nem négyzetméter ...
Egyébként a fiatalabbnak adnám a nagyobb szobát, tapasztalatom, hogy a kisebbek több helyet igényelnek.
2/22 A kérdező kommentje:
ehyik szoba 3,55X3,5 méteres, a kicsi meg 2,10x3,5 méteres
2021. máj. 26. 12:02
3/22 anonim válasza:
Kockadobással ha másként nem megy.
4/22 anonim válasza:
Szerintem az a korrekt ha az idősebb gyerek kapja a nagyobb szobát.
5/22 anonim válasza:
Szerintem is az a korrekt, ha az idpsebb kapja a nagyobbat, de az lenne a praktikusabb, ha a kisebb kapná, mert neki több a cucca, a 9 évesek már kiszelektálják a babaházakat, autópályát meg ilyesmit, a kisebb holmijainak meg kell a hely.
Én úgy oldanám meg, hogy a kisebb szobába rakok valami tutit, ami a másikban nem lesz. Pl faltól falig ágy.
6/22 A kérdező kommentje:
a fiú még kicsi, ha elveszem a kütyüt tőle, akkor még kardozik stb, de viszont egyből jön, hogy unatkozik. A nagy lány is szeret gépezni, de ő nem tud ráfüggni úgy a gépre, mint a fiú. A fiú félősebb, visszahúzódóbb, szégyellős, a lány nem, ő vagányabb. Arra gondoltam, talán pár év múlva ha már nem akar autókázni és kardozni, a fiú jobban ellesz a kis szobában, úgyis gépezni akar majd. A lány meg esetleg barátnőzik, tornázni akar a szobában. Csakhát a fiú a kisebb és mindig féltékeny a nagy lánytesóra, főleg, mert a nagy migrénes és sokat hiányzik a suliból. ráadásul a kicsi fiúsabb, többször beszél csúnyán és mindig azt hiszi, hogy akkor a lányt jobbat szeretem, pedig nem. és most is az van, hogy hát fiú és fiú létére miért nem ő kapja a nagy szobát, szerintem ezt oylan női elnyomásnak éli meg. Amúgy az apjától válunk, szóval lehet így nőuralom lenne.
2021. máj. 26. 12:12
7/22 A kérdező kommentje:
a fiú pl. mindig olyanokat mond hogy apa őt jobban szereti, mert ő fiú és apa is fiú
2021. máj. 26. 12:16
8/22 anonim válasza:
Vagy meg próbálnak egyezni, vagy sorsolás.
9/22 A kérdező kommentje:
sorsolást kihagynám, még nem bírnak veszíteni, csak szerencsétlenebbnek érezné magát az aki veszít
2021. máj. 26. 12:29
10/22 anonim válasza:
És azt nem fogják szerencsétlenségnek és igazságtalannak tartani ha te döntöd el a szobák sorsát ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!