Akinek a kisfia eleinte utálta a hajvágást, hány éves kortól engedte hiszti nélkül?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 17:43
11/13 A kérdező kommentje:
rengeteg fodrász videót néztem, hajtsd le a füle tetejét, és hozzá fogsz férni :)
mint itt 00.22 percnél:
https://www.youtube.com/watch?v=fMQciDwReKk&ab_channel=Styli..
persze csak elméletben mondom, az én fiamat még nem is sikerült megnyírnom, mert folyton sír közben, hajvágáskor az ölemben ül, az apja gyorsan letolja neki bogyófejre. remélem hamarosan megül nyugodtan, és kiélhetem a kreativitásom, persze csak normál kereket közt :D
amúgy ollóval is vágtam neki, de ugyanaz volt, mint amit a 3as írt, hogy félt a lehulló hajtincsektől, úgyhogy akkor meg azért sírt.
2021. máj. 23. 20:27
12/13 anonim válasza:
Köszi. Nyilván lehajtom, 4 év alatt egy párszor levágtam már neki :)
Csak egy tipp volt a hajvágó vásárláshoz. Praktikusabb a kisebb fej :)
13/13 A kérdező kommentje:
Okés, jogos :D köszi szépen
2021. máj. 24. 04:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!