Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a kisfia eleinte...

Akinek a kisfia eleinte utálta a hajvágást, hány éves kortól engedte hiszti nélkül?

Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 17:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Követem.

A nagyobbik fiam a mai napig üvölt hajvágás közben.

A kicsinek egy hanga sincs.

4 és 2

2021. máj. 20. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
3
2021. máj. 20. 17:51
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Csak az első hajvágáskor sírt, de akkor is az akasztotta ki, hogy hullottak le a fejéről a hajak és ez ijesztő volt. Ekkor volt 14 hónapos. A második vágásnál már semmi baja nem volt. Hajnyíróval szoktam neki letolni itthon, apa ölében a fürdőkádban
2021. máj. 20. 18:00
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
7éves, ha nem megy közben a mese!őrjöng még most is.
2021. máj. 20. 18:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Az enyém nem üvöltött sosem, de utálta mindig. Amint komolyabb öntudatra ébredt, megnövesztette. (Mikor vágattam is mindig ezt mondta, hogy nem tetszik neki röviden, hosszút akar.)
2021. máj. 20. 19:04
 6/13 anonim ***** válasza:
A nagynak 4 évesen már le lehetett vágni gond nélkül, előtte ő is üvöltött. A kicsi 5 és fél, még most is brutális, ami ilyenkor van. Pedig már mindent bevetettünk.
2021. máj. 20. 19:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Szóval akkor szerintetek ne mostanában ruházzak be a 30 ezer forintos profi hajnyíró gépre? :D (16 hónapos a fiam)
2021. máj. 23. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:

3 vagyok

Én egy párezer forintos Remingtonnal nyírom a családot, teljesen jól bevált, évek óta használjuk

2021. máj. 23. 17:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) én egy olyan Wahl gépet néztem ki, amivel lehet átmenetes hajat nyírni (már ha sikerül, persze), meg amúgy is vannak olyan ambícióim, hogy kísérleteznék különböző frizurákkal. Amúgy általában mindenből az egyszerűbb, olcsóbb megoldást választom, de ezt hosszútávú befektetésnek tervezem.
2021. máj. 23. 17:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Elsô vagyok.

Nekünk egy Philips series 5000 van, 2 cserélhetô fejjel + szakállnyíró fej. De bazi nagyok a fejek, a fülénél alig tudom nyírni, mert kb böködöm vele...

Csak egy szempont a sok közül :)

2021. máj. 23. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!