Egyedül,hogy oldom meg ezeket 3 gyerekkel?
Figyelt kérdés
5 éves a fiam,sni-s,aktívabb,.....még két babám lesz......ha épp senki nem tud segíteni nekem,tapasztalatokat szeretnék.....ha nem akarnak majd babakocsiban lenni,a rugós csuklópórázok hasznosak vagy mindenki másfele szaladna,meg a földre ülnének? .....Kismotorokkal nem is probálkoznék......fiam ha gyalog,vagy kisbiciklivel van,még mindig nem ülök fel mellette,képes kimenni a kövesútra,.....látok másokat,hogy előttük bicikliznek a kisgyerekek,erre képtelen lennék...ha strandon vagyunk,fiam,medencéből medencébe szalad,vizben is követem,..... háromnál hogy akadályozzam,hogy ne menjen ki a vízből egyik,és ha szanaszét úsznak,hogy látom majd őket a vízben? .......Nem lehet összekötni az úszógumikat vagy valami ? :p ......játszóházban és játszótéren szintén ha szanaszét szaladnak,hogy tartsam egybe őket? ( barátnőmmel játszóba voltunk ő is a gyerekét követte,én is,mert másfele akartak játszani) .......,bevásárlásnál kössem a pórázzal őket a kocsihoz,hogy sétálhassanak? :p .....bocs,de egy utàn is szaladok a sorok közt,és nem tudok normálisan vásárolni.....vagy végig tartsam őket a babakocsiban akkor is,ha végigsírják?..... És ha már kicsatolják magukat?...... Fiam kedve szerint váltogatja a tabletet vagy xboxot vagy gépet.......háromnál,milyen felosztást ,napirendet tudtok követni? Vagy állandó hisztikre készüljek? .....Hàny évesen vegyek nekik külön gépet? ......Hogy tartod őket egy asztalnál,?...... Fiam elrohan,meg futva eszik,játék közbe stb,férjem mindig máskor végez,és gépnél eszik.......hogy alakítsak majd családi étkezést ötünkre?... Tud valaki jó módszereket,praktikákat?..... Mi az ami még nehéz számotokra,és tanácsot adnátok? ......Kérlek hagyjátok most az" inkább ne legyen gyereked" stb bukott anya szövegeket,azért kérek most ötleteket...2021. máj. 18. 15:46
11/12 anonim válasza:
3 gyerekem kis korkülönbséggel született. Közlekedéskor muszáj volt szigorú szabályokat lefektetni, ha azt mondom hogy kézfogás, vagy állj, akkor nincs vita. Ha nem csinálták azonnal, akkor kézenfogva kellett jönni. Volt hogy hárman háromfelé voltak, nekem a legkisebb közelében kellett lenni, mert ő képes volt váratlanul kiugrani az úttestre, a másik kettőnél tudtam, hogy út szélén megállnak. Boltban volt hogy egyet toltam a babakocsiban, a másik meg ült a bevásárlókocsiban. Itt is szigorú szabály, hogy csak ahhoz nyúlunk, amit megveszünk. Boltban mondjuk volt hogy elkezdték rohangálni vagy hisztizni. Strandra nem mentem egyedül velük.
12/12 anonim válasza:
Nevelem, de... - NEM, nem neveled, különben nem rohangálna el meg nem üvöltözne ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!