Egyedül,hogy oldom meg ezeket 3 gyerekkel?
Ez trollkérdés, vagy mi? Bevállaltál még 2 gyereket úgy, hogy egyet se tudsz nevelni?
3 kicsi gyerekkel, csak a nagyon profik indulnak egyedül strandra és általában ők is megbánják utólag. Ezt engedd el szerintem. Gépbeosztás? Minek kell kütyüzni egy 5 évesnek? Pláne kisebbeknek. Ez a legegyszerűbb, majd visszatérsz rá pár év múlva. Addig lehet fejenként mondjuk 0 perc.
Asztál nagyon egyszerű tartani. Az első elfutásig tart az étkezés. Legközelebb majd pár óra múlva lesz rá lehetősége, a következő étkezésnél.
1. Még meg sem születtek, de te már olyan dolgokon agyalsz ami tök felesleges. Előbb legyenek meg az ikrek, aztán majd ment közben alakul minden.
2. Nagyon nem mindegy, hogy sni-n belül ugyan mi a probléma a gyerekeddel, mert ugye nem mindegy, hogy autista, hiperaktív, szellem vagy testi fogyatékos stb.
3. A dolog ott kezdődik, hogy van egy férjed, egy társad. Ha csak ül a seggén mint egy here és nem segít a gyereke körül akkor nem kellett volna bevállalni még..
#1 vagyok
De mindannyian a kerdesre valaszoltunk szerintem. Nekem is 3 gyerekem van(6,4,2 evesek) es a középső ADHD-s, szovel potn ezért irtam, mert az en gyerekemmel sem konnyu, de megis megoldom. Es ennek ellenere nem futkarozik el osszevissza mindenfele, ha meg esetleg igen akkor szolok neki és szalad vissza hozzam. Asztalnal ha eszunk es felall, hogy ő elmegy, akkor mondom neki,hogy jöjjön vissza egye meg az etelt vagy ennyi volt. Ha nem jon, akkor nem eszik. De ebből is tanul, mert mar szinte sosem fordul elő ilyen, hiszen tudja, hogy ehes marad utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!