Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok az ilyen viselke...

Mit gondoltok az ilyen viselkedésről, pláne, ha egy óvónő teszi?

Figyelt kérdés
Vendégségbe voltunk párom barátjánál, felesége óvónő. A kisfiam 2 éves, lányom 5. Bepelenkáztam a fiam és elmentem kezet mosni, addig a párommal voltak. Annyira beszélgetett, hogy észre sem vette, amint a fiam lever egy cserép muskátlit aminek nem lett baja. Erre az óvónő őrjöngve kiszaladt, el sem tudtam képzelni mi baja. Kioktatott minket, hogy kell gyereket nevelni és megrángatta a kisfiam. Azt ordította miért nem csapunk a kezére ilyenkor. Mindezt azok után, hogy bocsánatot kértünk és mondtuk neki, hogy megtérítjük a kárt. Hozzá tartozik a történethez, hogy nincs gyerekük, csak sikertelen lombik próbálkozások. Nekem ez durva volt, hiába magyarázkodott utána, mert nem így ismertem meg, és nekem nem fér bele a testi fenyítés. Többet nem megyek hozzájuk a gyerekekkel.
2021. máj. 15. 19:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
De van, csak te sem tudsz olvasni és szöveget értelmezni mint a másik veréspárti barátosnőd. Csókollak!
2021. máj. 16. 11:09
 42/62 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező ja..aztán majd úy járnak mint Ll junior kisfia...

nem mondhatom hogy jól neveled a gyerekeid hisz nem neveled nőnek mint a dudva. Igazad van ha baj éri őket és meghalnak mert nem vagytok képesek figyelni rájuk max csináltok másikat ahhoz nem kell ész.

2021. máj. 16. 11:35
 43/62 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy a lányom is példás magatartású, aki szeretettel közeledik a többi gyerekhez, szófogadó, összepakol maga után oviban, otthon is, segít nekem kérés nélkül. A fiam is ilyen lesz, mert így nevelem. Megtanítom, hogy következményei van a tetteinek, és ne félelemből ne csinálja azt, hanem értse is meg, hogy miért nem szabad. Ez idő és türelem igényesebb mint a te módszered, a megfélemlítés, de határozottan jobb. A következetes gyereknevelés nem egyenlő a ráhagyásos módszerrel, mert látom nem fogod fel. A gyerek is ember, ne bánj úgy vele mint a kutyával! Az meg gusztustalan, hogy felhoztad szegény kisfiú halálát. Ha azért írod mert ezt kívánod nekünk akkor tényleg gonosz vagy! Sosem engedném el a kezét utcán, hogy kiszaladjon, az a legnagyobb félelmem.
2021. máj. 16. 12:03
 44/62 anonim ***** válasza:
8%

Nem veréspárti vagyok, hanem neveléspárti.

És egy két éves gyerekre figyelni kell otthon is, nemhogy idegen helyen. Az apja szart rá..

2021. máj. 16. 12:06
 45/62 A kérdező kommentje:
44 ahhoz képest, hogy nem veréspárti vagy könnyedén elsiklottál a történet lényege felett. Ha figyeli se biztos, hogy ki tudta volna védeni, hogy leverje, mert gyerek és össze vissza szaladgált, örült a szabadságnak. Vagy nálatok nem szaladhatnak soha a gyerekek? Vigyázban állnak és ennyi? Egy sima füves udvar volt semmi veszélyes nem volt az udvaron. Hozzáteszem a muskátli túlélte.
2021. máj. 16. 12:30
 46/62 anonim ***** válasza:
7%
Most is egész nap itt vagy. Család?
2021. máj. 16. 12:32
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek az gyerek, nem hibás a történetben. Nincs igaza a csajnak, nem a gyereket kell rángatni. Apuka szerintem figyelhetne jobban, nem a cserep muskatli miatt, de tenyleg hamar megvan a baj.
2021. máj. 16. 13:26
 48/62 A kérdező kommentje:
46 Nekem be van állítva az e-mailes értesítés, 1perc/válasz+ utaztunk délelőtt, most meg alszanak a gyerekek. Tegnap is lefektettem őket este és csak azután írtam. Te meg folyamatosan nézegeted ezt a kérdést mikor írok már ide. Nincs életed?
2021. máj. 16. 14:09
 49/62 anonim ***** válasza:
6%

Kérdező, arról nem hallottál még hogy rászólni a gyerekre? Tehát: Petike ne futkározz kérlek mert baj lesz belőle.

Én se verem agyba-főbe a gyereket, eddigi életében háromszor kapott(most 5 éves) de nem is tesz tönkre semmit másnál.

És tényleg a férjedre nem haragszol? Ugyanis veszélyeztette a gyerek testi épségét.

Az ismerősöd helyében meg én is rászóltam volna a gyerekre(nem vertem volna meg) ha már a szülei erre képtelenek.

Persze a te gyerekeid a legjobbak legokosabbak, legszófogadóbbak, azért erről meghallgatnám a környezetük véleményét is.

2021. máj. 16. 14:34
 50/62 A kérdező kommentje:

49 szerintem teljesen rendben van, hogy egy 2 éves a füves udvaron szaladgászik, könyörgöm hol szaladgásszon, ha ott sem lehet?

De haragszom valamilyen szinten a páromra, viszont lehet én sem tudtam volna megakadályozni. Az óvónő esélyt sem adott, hogy rá szóljunk, hogy ilyet nem szabad és a magunk módján lerendezzük. Azt se tudtam hirtelen mi van úgy ordított, szinte lesokkolódtunk. Persze mikor átvette a 100000-et nászajándékba, meg most a 20000-es ajándékot, nagyon bájosan mosolygott ám. Plusz olyan jófej voltam, hogy még sütiket is sütöttem, hoztunk nekik egy csomó mindent. Ez a hála meg a vendégszeretet. És igen amit írtam óvodai értékelés volt a lányomról, nyílván az otthonit én tettem hozzá. Azt meg nem írtam, hogy a legokosabb, nem tudom minek ferdítesz, matekból pl nem jó. Az én 5 évesem se tett tönkre semmit máshol, és? Most ettől akkor királyok vagyunk?

2021. máj. 16. 15:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!