Mit gondoltok az ilyen viselkedésről, pláne, ha egy
óvónő teszi?
Figyelt kérdés
Vendégségbe voltunk párom barátjánál, felesége óvónő. A kisfiam 2 éves, lányom 5. Bepelenkáztam a fiam és elmentem kezet mosni, addig a párommal voltak. Annyira beszélgetett, hogy észre sem vette, amint a fiam lever egy cserép muskátlit aminek nem lett baja. Erre az óvónő őrjöngve kiszaladt, el sem tudtam képzelni mi baja. Kioktatott minket, hogy kell gyereket nevelni és megrángatta a kisfiam. Azt ordította miért nem csapunk a kezére ilyenkor. Mindezt azok után, hogy bocsánatot kértünk és mondtuk neki, hogy megtérítjük a kárt. Hozzá tartozik a történethez, hogy nincs gyerekük, csak sikertelen lombik próbálkozások. Nekem ez durva volt, hiába magyarázkodott utána, mert nem így ismertem meg, és nekem nem fér bele a testi fenyítés. Többet nem megyek hozzájuk a gyerekekkel.
19, de azon a szinten a vagyok, mert az én gyerekem rángatta meg. Az hogy neked szimpatikus vagyok e, nem a kérdéshez tartozik.
2021. máj. 16. 07:03
22/62 anonim válasza:
16os de, képzeld van gyerekem. De míg kicsi volt az egyik szülő(akinek ugye kötelessége is) mindig figyelt arra ne tegyen kárt se másban se magában. Ha meg megtette, bizony járt a büntetés.
Bár itt igaz a szülők voltak képtelenek figyelni a saját gyerekükre. Kérdező, ha az a virág úgy esik hogy fejbecsapja a 2 évesed akkor is így reagálnál? Vagy akkor a házigazdát hibáztatnád?
Bár az óvónő gondolom örül hogy nem mentek többet hozzá kárt csinálni.
2021. máj. 16. 07:26
23/62 anonim válasza:
Úgy hiányzott már egy jó ki köpködjük az óvónőket kérdés... Nem, nem az vagyok.
2021. máj. 16. 08:15
24/62 anonim válasza:
8, ő meg dühében elrángatta onnan a kölyköt, ahol senki keresnivalója nem volt. Na?
2021. máj. 16. 08:17
25/62 anonim válasza:
Kérdező, gondolom, az autós lenne a hibás akkor is, ha a férjed kicsit beszélgetne az út szélén, a kétévest meg elcsapják.
2021. máj. 16. 08:37
26/62 A kérdező kommentje:
22 tudtam, hogy megjelenik egy magát tökéletesnek tituláló szülő, akinek a gyereke soha nem vert le életében semmit. Tudod mit, nem hiszem el neked, vagy már rég volt és elfelejtetted, vagy csak szépítesz. A felnőttek is le vernek időnként dolgokat. Nálunk következmény van és nem büntetés. Be is vált mint írtam az első kommentben, elég szelektíven olvasol, így vigyáztál a gyerekedre is? A muskátli meg 20 centire volt a földtől. Semmi nem volt az udvaron, ami a fejére eshetett volna. Herendi porcelán sem.😏 Az meg hogy mit szól, hogy többet nem megyünk oda, nem izgat. Én sosem ráncilgálom meg senki gyerekét, pedig voltak már nálunk elég eleven gyerekek eszembe nem jutott volna.
2021. máj. 16. 08:59
27/62 anonim válasza:
Így vigyáztam a gyerekemre? nem az én gyerekem halt meg majdnem egy fejére eső virágcseréptől úgyhogy nem tudom kinek a szülői képességeivel vannak nagy problémák kérdező..:-D
Gondolj bele ha a gyereked fejére rántja mert apuci trécsel, simán ott hal meg a gyerek vagy maradandó károsodást szenved. Gondolom akkor is mindenki hibás lett volna csak te nem.
és képzeld az én gyerekem nem rántott le semmit mert FIGYELTÜNK rá. Az egyik szülője mindig a közelében volt ne okozzon kárt se magában se másban.
Semmi se volt ami a fejére eshetett volna? Akkor hogy tudta lerántani a muskátlit? A földről?
2021. máj. 16. 09:03
28/62 A kérdező kommentje:
Nem, nem ráncigálta el, mert már nem ott volt a fiam, utána ment és erőből megrángatta. A kettő teljesen más és azt írtam volna. Szörnyű, hogy ez másoknak teljesen rendben van. 😔
2021. máj. 16. 09:07
29/62 anonim válasza:
#27 te nagyon szupermami tanulj már meg olvasni. A virag 20 centire volt a földtől, akkor hogy eshetett volna a fejére te nagyon hülye? A kérdező a kérdésben leírta, hogy LEVERTE a virágot, nem a magasból magára rántotta. Sajnálom a gyereked ha tényleg van, gondolom minden is fontosabb meg értékesebb volt mint ő. Pohártörésért is elagyaltad mi?
2021. máj. 16. 09:10
30/62 A kérdező kommentje:
27 olvasni sem tudsz, messziről jött ember meg azt mond amit akar. Mint írtam nem hiszek neked és nem értek egyet a nevelési elveiddel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!